SAMO ZA NJEGOVE OČI

Vruć savet: Izvedite seksi striptiz

Erotski performans osmišljen samo za njegove oči je pun pogodak
Ljubav i zavođenje 12.09.2013. - 12:50h Autor: cosmopolitan.hr
Foto: Shutterstock

Ako ste odlučile da izvedete mali perfomans uživajte u svakom pokretu, a on će se topiti posmatrajući vas šta god da radite. Ipak, otkrivamo vam male trikove uz koje ćete izgledati kao prava seksi boginja.

 

1. Izaberite kostim

 

Bitno je da na sebi imate dovoljno odeće kako bi nastup trajao duže. Vašem dragom će biti zanimljivo da vas posmatra kako se iz svakodnevnog izdanja pretvarate u seksi zavodnocu pa ne morate da insistirate na posebnoj garderobi, nego možete da obučete i nešto u čemu je navikao da vas vidi.

 

Naravno, podrazumeva se da nećete stajati pred njim u vrećastim pantalonama i tri broja većoj kariranoj košulji.

 

2. Osetite muziku

 

Striptiz može da se izvodi i bez muzike, ali uz senzualne seksi zvukove sve će biti zanimljivije. Odaberite pesmu koja ima dobar ritam i stvara dobru atmosferu.

 

3. Uspostavite kontakt očima

 

Zavodljivo ga gledajte pravo u oči. To je odličan način da se povežete tokom striptiza, a iskre iz pogelda će ga dodatno uzbuditi.

 

4.

Skidajte se sporo

 

Svaki put kada skinete jedan deo odeće, naglasite to upadljivim pokretom.

 

5. Plešite

 

Njišite kukovima bez ustručavanja i uvijajte se senzualnim pokretima. Njišite grudima i guzom. Erotično čučnite i pređite rukom po nogama, od zglobova do vrha bedara.

 

Neka vaše telo bude instrument za zavođenje.

 

6. Koristite kosu

 

Muškarci obožavaju žensku kosu zato je iskoristite kao sredstvo za zavođenje. Ako imate dugu kosu, razbarušite je i pustite da divlje pada preko vašeg lica i ramena. Ako imate kratku kosu, uz seksi pokrete prolazite prstima kroz nju.

 

7. Zabavite se

 

Striptiz bi  trebalo da bude prijatan i zabavan za oboje. Osećajte se dobro u svojoj koži, pokažite samopouzdanje i seksepil. Što se više oslobodite inhibicija i prepustite, striptiz će biti bolji.

 

Nakon fantastične uvodne predstave strasno vodite ljubav.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...