Otvoreno pismo

Kajanje muškarca koji je napustio suprugu: Pet godina sam nanosio bol dobroj ženi!

Nažalost, kao što se događa s mnogo mladih parova, naše neznanje kako dobro voleti stvorilo je stresne izazove u našoj vezi. Moja blažena jutra pretvorila su se u napete, nezrele situacije svakodnevnog zajedničkog života, otkriva nesrećni muškarac
Ljubav i zavođenje 24.05.2016. - 21:08h Autor: Avaz
Foto: Thinkstock

Pismo muškarca koji je napustio svoju suprugu koju je beskrajno voleo na početku braka, a onda posle pet godina zaboravio zašto su i bili zajedno otvoriće oči mnogim parovima.

 

"Ostajući u njenom životu, proveo sam pet godina nanoseći psihički bol jednoj dobroj ženi. Hteo sam da budem s njom. Stvarno sam hteo nju da izaberem. Bila je neverovatna žena, pametna, smešna, senzualna i seksi. Od njenog smisla za humor celo moje telo treslo se od smeha, a njena egzotična lepota u trenutku je mogla da mi pomuti pamet.

 

Moje srećno mesto bilo je jutro kada sam se budio s njom u mom naručju. Divlje sam je voleo. Nažalost, kao što se događa s mnogo mladih parova, naše neznanje kako dobro voleti stvorilo je stresne izazove u našoj vezi. Moja blažena jutra pretvorila su se u napete, nezrele situacije svakodnevnog zajedničkog života. I počeo sam da se pitam postoji li negde neka žena koju će biti lakše voleti, i koje će mene voleti bolje.

 

Sanja (28) na ivicama suza otkrila: Kako se moj muž naglo promenio u braku!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

 

Kako su meseci prolazili, a ta misao me sve više zaokupirala, sve sam manje birao nju. Ostao sam s njom. Ali sam odustao. Oboje smo patili. Izabrati nju značilo bi fokusirati se svaki dan na predivne stvari koje je unosila u moj život na čemu sam joj mogao biti zahvalan: njen smeh, senzualnost, razigranost, prijateljstvo i još mnogo toga.

 

Nažalost, često mi je bilo teško ili gotovo nemoguće da uživam – ili da uopše primetim – sve ono što je toliko prekrasno u vezi s njom. Previše sam se usmerio na ljutnju, nesigurnost, prohteve i ostale aspekte njene snažne ličnosti koja je imala uticaj na mene. Što sam se više fokusirao na najgore, više sam toga mogao da primetim i zbog toga još više reagovao mojim najlošijim ponašanjem. A sve to je još više narušavalo našu vezu… a zbog toga sam je još manje birao svaki dan.

 

A ona se snažno borila da izaberem nju. A to je uzaludan posao. Ne možete nekog naterati da vas izabere, čak i kada vas vole. Sada shvatam da je često bila ljuta jer se sa mnom nije osećala sigurno. Osetila je da sam prestao, u svojim rečima i delima, da je biram svaki dan i bojala se da ću je napustiti.

 

Moja supruga (30) se ugojila: Više ne mogu da zamislim seks sa njom!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

I napustio sam je.

 

Ali zapravo sam ja nju izneverio jer sam se svaki dan, tokom pet godina, fokusirao na ono što mi je smetalo umesto na ono što sam kod nje obožavao. Kao redak i nežan cvet kog sam ponosno doneo kući, a onda prestao da ga zalivam, previše puta sam je ostavio da sama vene u vrelini našeg intimnog odnosa.

 

Uvek izaberite ono najbolje kod žene koju volite. Izaberite nju potpuno. Ako ste u vezi, postavite sebi ovo pitanje:

 

"Zašto ću danas opet da izaberem svog partnera?"

 

Muža mi je ukrala najbolja prijateljica: Svaki dan gledam kako živi moj život!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

 

Ako ne možete da pronađete dobar odgovor, potražite dublje i pronađite ga. Jer u najdubljim istinama, srce možda i nema razloga.

 

Prođe li previše vremena i ako ne možete da otkrijete zašto biste svaki dan izabrali da budete sa svojim partnerom, a vaša je veza puna stresa, pustite ih da odu. Napravite mesta da u vaše živote uđe neko drugi, koga možete opet da birate svaki dan.

 

Jer osobe koje volimo zaslužuju da kod njih izaberete samo ono najbolje. Svaki dan!" navodi se u pismu.

 

Ispovest muškarca oduševila žene: Šta znači prljava čaša u sudoperi!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...