Budite pažljivi

Ne prikazujte se u najgorem svetlu: 7 zabranjenih stvari u novoj vezi!

Možda vam se i nakon dva meseca čini da je on čovek vašeg života, ali pustite da prođe određeno vreme pre nego što donesete sudbonosne odluke
Ljubav i zavođenje 12.05.2016. - 21:28h Autor: cosmopolitan.hr
Foto: Profimedia

Svi volimo te uzbudljive početke ljubavi, leptiriće u stomaku i uzbuđenost oko susreta sa njim, ali ovih stvari bi ipak trebalo da se čuvate u novoj vezi, bar na početku:

 

1. Zanemarivanje prijatelja
Ovo je s razlogom prvo na listi. Znamo koliko je privlačno provoditi svaki trenutak sa njim, ali uvek bi trebalo da pronađete vremena za najbolje prijatelje, budući da će oni uvek biti tu za vas.

 

2. Nerviranje kada on poželi solo druženje sa svojim društvom
Vas dvoje ste dve posebne jedinke u vezi, svako sa svojim navikama, prijateljima, potrebama. Nije normalno da se ponašate poput sijamskih blizanaca i da ste apsolutno zavisni jedno od drugog.

 

3. Pretvaranje da volite nešto što zapravo mrzite
Glumljenje fudbalskog fanatizma njemu neće značiti mnogo, koliko će štete naneti izlazak istine na videlo. A ako ostanete zajedno, on će vas pre ili kasnije poznavati bolje od ikoga.

 

Ne sviđaš mu se, a i dalje ti šalje poruke: U ovome se krije pravi razlog!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

4. Ignorisanje intuicije
Šta god vam intuicija govorila, nemojte je zanemarivati. Ona postoji s razlogom i pomaže vam da otvorite oči čak i kada neke stvari nije lako priznati. Osluškujte je sa pažnjom.

 

5. Praktikovanje seksa bez zaštite
Znamo koliko strasti postoji između dvoje ljudi koju su se tek upoznali, ali ako još uvek niste razgovarali sa njim o polno prenosivim bolestima i planovima za budućnost, seks bez zaštite zaboravite da uopšte postoji.

 

6. Praćenje njegove bivše
Apsolutno ne možemo da smislimo nijedan dobar razlog zašto biste uhodili njene profile ili, još gore, pratili uživo kuda se kreće. On je sa vama, ne sa njom. Ostavite se gluposti i uživajte!

 

7. Požurivanje stvari
U bilo kom smeru. Možda vam se nakon dva meseca čini da je on čovek vašeg života, ali pustite da prođe određeno vreme pre nego što donesete sudbonosne odluke. Osim toga, ne želite da ga preplašite u startu, zar ne?

 

Sudbinski vezani: Ovih 5 situacija u vezi preživljavaju samo srodne duše!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs