Astrologija

Pored njih je život pesma: Žene rođene u ovom horoskopskom znaku su najbolje supruge!

Ako ste u braku sa osobom koja je jedan od ova tri znaka vi ste najsrećniji čovek na svetu
Ljubav i zavođenje 05.05.2016. - 19:41h Autor: besnopile.rs
Foto: Profimedia

Lav

 

Ona će pretvoriti vaš život u najlepšu ljubavnu priču, oplemeniće vašu dušu i otvoriće vam nove poglede na život, o kakvim niste ni sanjali. Kao devojka i supruga ona će biti dragulj koji ćete rado pokazivati, ali i ljubomorno čuvati od pogleda drugih jer njena veličanstvenost nema premca. Obožavaćete je, oslanjati se na nju, jer ona je ta koja nikada ne zaboravlja na emocije i potrebe svog izabranika. Ona je vaš životni saputnik, prijatelj, saborac u ljubavi i neprilikama, osoba bez koje nećete moći da zamislite nijeden dan.I sami ćete shvatiti da vas niko neće iskrenije i realnije voleti od nje, jer njeno srce je iskreno, nesebično i smelo, a njen lik, telo, pogled i glas biće vaša duševna hrana i droga. Od vas će očekivati da budete iskreni i svoji, da pazite na nju i da je volite, podjednako nesebično i iskreno jer samo ona to zaslužuje. Ni u jednoj sferi života nećete imati toliko zadovoljstva nego u ljubavi sa njom. Ona je jedina osoba zbog koje možete slobodno ostaviti sve čime se trenutno bavite i slepo poći sa njom u nepoznato. Sa njom ćete se više puta u životu preispitivati da li je uopšte zaslužujete, a tada nemojte smetnuti sa uma da ovakvu blagost i lepotu ipak trebate i da zaslužite i nagradite. Da li stvarno mislite da ovakvo savršenstvo dolazi bez cene?

 

Mesečni horoskop za maj: Kome slede tajne veze i spletkarenja, koga čeka sreća!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Strelac

 

U svačijoj životnoj priči postoje događaji koji se pamte celog života, a dan kada prvi budete put poljubili ovu vatrenu kraljicu ledenog pogleda, biće to jedno od vaših najdražih sećanja. Ukoliko ste imali sreće da vas žena u znaku Strelca odabere i zavoli, na pola puta ste do raja. Doneće vam tolliko uzbuđenja i pozitivne energije, da će vam trebati tri života da sve to potrošite. Ispuniće vaš život srećom, ljubavlju i snagom, a njen vispren um i beskrajna kreativnost doneće potpuno novu svežinu u zajedničkom životu i poslovima. Savršen spoj ljubavnice i prijatelja, ovo divno i odano biće sjajan uzor deci koju će voleti kao samog boga.Od muškarca traži naklonost, nežnost, posvećenost i poverenje, ali i spremnost da u svakom trenutku sa punim razumevanjem za njen avanturistički duh otplovite u neku bajkovitu pustolovinu. Ona će iz vašeg život zauvek odagnati negativne misli, pesimizam i dosadu, a vas će bodriti i beskrajno voleti. Nemojte nikada stati na put njenom duhu i gušiti njenu energiju, jer to je suština njene ličnosti, a onaće vam biti iskreno zahvalna.

 

Horoskop i bolesti zavisnosti: Rakove vreba heroin, Strelac će sve izgubiti na kocki!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Rak

 

Račica je jedinstveno i neponovljivo dobro biće, odana i privržena, dama za primer. Ona će u vašem životu potpuno promeniti zakone fizike i okrenuće vaš život naopačke. Ona je u stanju da od bilo koje kuće napravi dom i pruži vam iskrenu toplinu u svakom aspektu života. U krevetu je u isto vreme nežna, snažna, senualna, neukrotiva i nepredvidiva. Njene poljupce svo zlato ovog sveta ne može da kupi. Njena iskrena duša traži osobu koja ume da voli i koja će znati da razume njene tihe uzdahe. Muškarca koji će joj pružiti podršku i boriti se uz nju u svim bitkama. Zauzvrat pružiće vam celo svoje biće, proćiće sa vama kroz raj i pakao ako bude potrebno.Savršena supruga, brižna i dobra majka, ona pleni svojim urođenim šarmom koji nosi poput prave dame, prirodno i spontano.Ona je vredna i svestrana, za sebe priželjkuje muškarca koji će biti jak i odlučan, ali i brižan i odgovoran.

 

Ovaj horoskopski znak je prava dobrica čak i na svoju štetu: Blago vama ako ih imate kraj sebe!

Foto: shutterstock
Foto: shutterstock


 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs