Seks u brojkama: Koliko bi seks trebalo da traje i druga pitanja

Najveći deo učesnica jednog seksi istraživanja priznale su da predigra u njihovom slučaju traje između 5 i 9 minuta, dok je seks ipak nešto duži za najveći broj njih: 10 do 14 minuta
Škola sexa
07:42h
Seks u brojkama: Koliko bi seks trebalo da traje i druga pitanja

Svi smo mi izrazito znatiželjni kada su u pitanju tuđe spavaće sobe, najčešće zbog toga što volimo da se upoređujemo, a često imamo i osećaj da naši sagovornici preuveličavaju svoje priče vođeni filmovima za odrasle ili pak romantičnim komedijama. Zato su u okviru jednog istraživanja pitali hiljadu mladih žena koliko kod njih traje predigra a koliko seks.

Vreme za predigru

Većina žena u istraživanju je otkrila kako na predigru obično potroše između pet i devet minuta (33 posto), a sam seks prosečno traje između 10 i 14 minuta (28 %).

Na drugom mestu našla se drugačija situacija, pa je tako 25 posto žena otkrilo kako seksu posvete pet do devet minuta, a 10 do 14 minuta u seksu provede 24 % žena.

Idealan dan

Svega osam posto žena predigri posveti 20 ili više minuta, a isto tako 8 % žena je reklo kako im seks traje 5 minuta.

A sada onaj ne tako ohrabrujuć deo, u istraživanju sprovedenom 2012. godine rezultati su pokazali da bi idealan dan svakog čoveka trebalo da sadrži 106 minuta seksa, što bi, otkriveno je, najviše pogodovalo našoj dugovečnosti pošto bismo jednostavno bili srećniji.

Idealno vreme

Sa druge strane, jedno istraživanje pokazalo je da ispitanici smatraju da je idealno trajanje seksa 23 minuta.Tako da idealan dan žene trebao da sadrži mnogo više intimnih trenutaka i dužeg seksa nego što je to zapravo slučaj u stvarnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

seksPredigra