Učite od najboljih

Tri džokera u rukavu najvećih zavodnica: Ovako to rade Francuskinje!

Francuskinje paze na to šta će izložiti pogledu svog muškarca, što dodatno podstiče požudu
Ljubav i zavođenje
17:26h Autor:
Foto: Thinkstock

Kada ste počeli da izlazite, verovatno ste gasili velika svetla u intimnim trenucima i zatvarali vrata kupatila. A sada?

 

Uopšte više ne razmišljate o tome hoće li vas videti u najstarijem, ispranom donjem vešu. Ali, dok nesputanost u seksu definitivno povećava zadovoljstvo, nova knjiga La Seduction: How the French Play the Game of Life otkriva da totalna izloženost u svakodnevnim trenucima može da pokvari vašu seksualnu hemiju.

 

Seks mašina, nezasit u krevetu, samo ovako ćete ga zavesti: Najbolji ljubavnik Zodijaka!

 

Autorka Elejn Skiolino (Elaine Sciolino), pariška dopisnica Njujork Tajmsa, primetila je da Francuskinje zavođenju pristupaju drugačije od Amerikanki, a po svoj prilici i od nas: one veruju da skrivanje nekih stvari daje element uzbuđenja u interakciji sa muškarcem. Ako želite da savladate i usvojite njihovu ženstvenu mističnost, poslušajte njihove savete:

 

1. Manje je mnogo više

 

Francuskinje paze na to šta će izložiti pogledu svog muškarca, što dodatno podstiče požudu. Na primer, ako muškarac celo vreme ima na vidiku vaše intimne delove tela, vremenom će prestati da mašta o tome kako vam cepa odeću da bi zavirio ispod nje.

 

"Većina Francuskinja trudi se da zadrži dašak misterioznosti, čak i kada su u dugoj vezi", kaže Skiolino. Stoga se nakon tuširanja umotajte u peškir, a tek oprane grudnjake stavite u ormar, ne kačite ih na svaku kvaku gde ih može videti. Želite da dragog rublje asocira na vaše telo, a ne da se primamljivost izgubi u hrpi neposprem­ljene odeće.

 

Uputstvo za običnu devojku: Evo kako da postanete fatalna zavodnica preko noći!

 

2. Ne zaboravite nestašne detalje

 

Misterioznost možete da održite i suzdržanošću u razgovoru. Iako je seksi povremeno poslati pohotan SMS, često je uzbudljivije biti sramežljiv.

 

"Francuskinje su u razgovorima zaigrane", kaže Elejn. Pošaljite mu SMS koji će mu podstaći maštu, ali neće biti direktno seksualan (pokušajte, recimo, sa fotografijom ivice svoje gole butine sa porukom Samo uvod...).

 

To produžava iščekivanje, pa će intenzivnije žudeti za vama. Skiolino ističe da mi, za razliku od Francuskinja, čuvamo seksi dodatke kao što je lep veš i parfem za posebne prilike.

 

"Francuskinjama su takve stvari deo svakodnevice - procenjuje se da 20 odsto svoje zarade troše na donji veš", dodaje ona. A tako želja stalno tinja. Ako nosite seksi gaćice, osećaćete se više seksi, pa ćete se i ponašati zavodljivije.

 

Dokaz da između vas vlada prejaka hemija: 10 signala seksualne požude!

 

 

3. Probudite čula

 

Kao dodatak seksi rublju, stavite i malo parfema sa notom mošusa.

 

"Francuskinje veruju da parfem mnogo govori o vašoj ličnosti”, kaže Skiolino. Potražite parfem čiji će miris biti vaš zaštitni znak pa će vas vaš dragi povezivati sa tim senzualnim mirisom. Kako mošusni parfemi imaju feromone, uz njih ćete dobiti i vibraciju zavodnice.

 

Najvažniji francuski trik koji svakako treba da usvojimo, Skiolino zove "pogled nabijen seksepilom". Posmatrajte ga nekoliko sekundi, napola se nasmešite i potom pogledajte negde drugde. Možda ste taj pogled i koristili na svom partneru kad ste tek počeli da se viđate, ali je neverovatno koliko je jak njegov učinak i u dugoj vezi. Njime se izražava žudnja, izazov i želja da budete sa njim nasamo, a u njemu budi želju da vas odvuče u krevet, i to istog trenutka.

 

Definicija seksepila: 9 seksi zapovesti iskusnih zavodnica!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs