Ispod maske

4 užasna muška postupka koje žene smatraju divnim: Obiće vam se o glavu, ali će biti kasno!

Dok "jure" ženu, ne smeta im što su oskudno odevene, ali kad osvoje onu koju žele, iznenada postaju konzervativni. U stvari je samo prikriveno ljubomoran
Ljubav i zavođenje 30.03.2016. - 15:31h Autor: cosmopolitan.hr
Foto: Profimedia

Možda vam se na prvi pogled čini da su njegovi postupci dokaz njegove ljubavi, ali... ovi to definitivno nisu!

 

1. Kad izađete sa prijateljicama stalno vam šalje poruke

 

Prvo ste dobili poruku "lepo se provedi večeras", na šta ste odgovorili Hvala i poljupcm. Baš je sladak! Odnosno, bio bi sladak da je stao na tome, ali do kraja večeri stiglo je još dvadesetak njegovih sms-ova, zbog koji ste noć proveli sa nosom uronjenim u svoj telefon.

 

Kladimo se da je druga poruka glasila "kako se zabavljate", a treća (koja je stigla nakon što mu na drugu niste odgovorili u roku deset minuta) "nedostaješ mi" ili "pa nisi me valjda već zaboravila". Očigledno je reč o nesigurnom muškarcu koji pokušava da vas kontroliše.

 

2. Komentariše vaše oblačenje

 

Prošle nedelje kada ste obukli mini suknju, namignuo vam je i rekao: Draga, mislim da si zaboravila da obučeš donji deo. Iako ste u toj istoj suknji bili i kad vas je upoznao. U nekoliko navrata je prokomentarisao kako "u toj uskoj haljini izgledate kao narodna pevačica", i to pred društvom, a pred vašom mamom je konstatovao da biste se mogli da počnete da se oblačite malo ozbiljnije jer više niste devojčica.

 

Osuđeni da starost dočekaju sami: 3 horoskopska znaka kojima brak nije naklonjen!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Muškarci su neverovatni. Dok "jure" ženu, ne smeta im što su oskudno odevene, ali kad osvoje onu koju žele, iznenada postaju konzervativni. U stvari je ljubomoran.

 

3. Šta god ga zamolite, odgovara sa "Da, draga!"

 

Ne kaže to zato što će vas poslušati ili zato što vas uopšte sluša, već zato što misli da ste suviše zahtevni, da ga gnjavite i da sve mora da bude po vašem, ali nema hrabrosti da vam to kaže, pa pokušava da bude duhovit.

 

4. Kad se posvađate, zove vaše drugarice

 

Ne čini to kako bi vas bolje razumeo, dobio mišljenje "treće strane" i popravio vašu komunikaciju, već kako bi vas eventualno uhvatio u laži ili pokušao da vaše prijateljice "pridobije" na svoju stranu.

 

Stvarni razlog zašto se muškarac ženi: Istina iz prve ruke!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...