Pazite na ponašanje

9 zapovesti svake uspešne veze: Da ljubav traje ceo život!

Ovakvi načini pokazivanja ljubavi i bliskosti istinski su pokazatelji dubine vašeg odnosa i snage vaše ljubavi
Ljubav i zavođenje 20.03.2016. - 20:46h Autor: cosmopolitan.hr
Foto: Thinkstock

Ova pravila ni slučajno ne smete da zaobiđete ako želite da vam ljubav traje zauvek!

 

1. Odlazite zajedno na spavanje

 

Ne morate nužno da imate seks, ali odlazite u krevet u isto vreme. Maženje pre spavanja i usklađeni bioritam dodatno će vas povezati i ojačati vašu intimnost.

 

2. Posvećujte se zajedničkim interesima

 

Potpuno je u redu da on obožava sport, a vi obilaske izložbi, ali za opstanak veze na duge staze ključno je da otkrijete nešto što možete da radite zajedno i u čemu oboje jednako uživate. Ako još uvek nemate nešto takvo, pronađite nešto što vas jednako ispunjava.

 

3. Držite se za ruke

 

Ovakvi načini pokazivanja ljubavi i bliskosti istinski su pokazatelji dubine vašeg odnosa i snage vaše ljubavi.

 

Fatalna dama 21. veka: Ovakve žene muškarci čuvaju kao pravo blago!

 

 

4. Uvek verujte jedno drugom i nastojte da opraštate greške

 

Naravno, sve je stvar dogovora između dve osobe, ali poverenje je u vezi od posebne važnosti, a dokle god imate volje da opraštate greške i trudite se da popravite ono što ne štima, na dobrom ste putu da opstanete.

 

5. Usredsredite se na pozitivno, a ne na negativno

 

Pozitivna perspektiva doprineće sveopštem zadovoljstvu u vezi. Trudite se da primetite sve dobre strane vaše veze i njegovog ponašanja, udelite kompliment, pohvalite ga. Ali, kao i sve ostalo u vezi, i ovo funkcioniše samo ako je u oba smera. Ako želite da pronađete nešto pozitivno, uvek ćete pronaći bar nešto. Sve zavisi od toga na šta ste usredsređeni, a srećni parovi uvek nastoje da budu pozitivni.

 

6. Nemojte da zaboravite zagrljaje

 

Stručnjaci savetuju da se grlite svaki dan, budući da koža "pamti" dobre dodire, loše dodire, ali i nedostatak dodira. Parovima koji se pozdravljaju zagrljajima i grle se svakoga dana koža ostaje "okupana" dobrim dodirima, što dodatno zbližava i osnažuje ljubav.

 

Želi te samo za sebe: Ove stvari radi pravi muškarac!

 

 

7. Kažite "volim te", "dobro jutro" i "laku noć" svakog dana

 

Čini se da se to podrazumeva, ali mnogi parovi jednostavno na to ponekad zaborave ili uopšte ne razmišljaju o tome već to kažu po inerciji pa više ni ne primete kada zaborave. Lepe reči uvek su dobar početak i kraj dana koje u našu svakodnevicu unose ljubav, toplinu i dobro raspoloženje.

 

8. Komunicirajte tokom dana

 

Poziv partneru da čujete kako mu prolazi dan odličan je način za prilagođavanje očekivanja i usklađivanje talasnih dužina kada se nakon posla napokon i vidite. Ako on proživljava jedan od težih dana, unapred ćete znati šta možete da očekujete i kako da ga utešite i oraspoložite.

 

9. Ponosite se kad vas vide zajedno

 

Znamo da zna da bude tanka granica između neprimerenih izliva pažnje i strasti i pristojnog ponašanja zaljubljenog para, ali ponašanje para u javnosti od presudne je važnosti. Ovde poenta nije da se pokažete, nego da date svetu do znanja da pripadate i savršeno odgovarate jedno drugom. A javno priznanje emocija pokazano na taj način imponuje apsloutno svakome, dodatno osnažujući vašu ljubav.

 

Kad shvati da si ti ona prava: 5 stvari koje muškarci rade samo zbog prave ljubavi!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...