Astrologija otkriva

Ljubavni horoskop za mart: Devica ostaje sama, Vagi sledi iznenadna trudnoća!

Pogledajte kakva ljubavna priča očekuje vaš horoskopski znak u astro vodiču kroz strasti i romansu
Ljubav i zavođenje 16.03.2016. - 19:16h Autor: besnopile.rs
Foto: Shutterstock

Uzburkane strasti i romantične večeri nas očekuju u martu 2016. godine!

 

Naime, astrolozi predviđaju da će svaki znak osetiti promenu na ljubavnom planu. Slobodni ili u dugoj vezi, svako će doživeti svoju ljubavnu martovsku priču.

 

Kakva priča očekuje vaš horoskopski znak, pogledajte u nastavku:

 

Ovan

 

Usamljeni pripadnici ovog znaka tokom celog meseca susretaće vrlo interesantne osobe, stalno ćete biti u kontaktu sa novim ljudima, a među njima će biti i vaš potencijalni partner. Ne možete očekivati da će ljubav odmah da se rasplamsa, ali ste svakako spremni da loša iskustva iz prošlosti ostavite za sobom i ponovo otvorite svoje srce za novu ljubavnu priču. U vama će se ponovo javiti osećaj isčekivanja i uzbuđenja, što je dobar znak.

 

Ukoliko ste u dugoj vezi ili braku, na partnera ćete preneti svoju prolećnu pozitivnost, što će uticati da se vaš odnos poboljša. Ako vam je odnos već neko vreme u krizi ili imate utisak da vas je partner potpuno iscrpeo, sada je pravi momenat da se stvari preokrenu u vašu korist, ali morate sami da preuzmete inicijativu. Potrebno je da postavite neke nove granice i da otvoreno sa partnerom popričate šta je potrebno da se uradi ne bi li se vaša veza poboljšala. Partner će definitivno osetiti da ste spremni za promenu i ako je voljan na određene kompromise, vas dvoje ćete vrlo brzo uznapredovati.

 

Bik

 

Vrlo je moguće da će slobodni pripadnici ovog znaka ući u vezu sa osobom koja sa sobom vuče pozamašni emocionalni prtljag iz prošlosti, što bi za vaš odnos već na samom startu mogao da bude veliki kamen spoticanja. Osim ako između vas dvoje ne postoje veliko razumevanje i jaka emocionalna povezanost, vaša veza teško da će moći da opstane.

 

Bikovi u dugoj vezi ili braku moraće tokom ovog meseca da pruže svu moguću podršku svom partneru, jer će on naići na problem koji će ga preokupirati. Neophodno je da budete puni strpljenja i razumevanja za vašu drugu polovinu i da joj pokažete koliki ste mu zapravo oslonac u životu. Ipak, zbog novonastale situacije ne dozvolite da vam fizički aspekt veze trpi - otvoreno pokazivanje ljubavi, grljenje, ljubljenje i seks su od suštinskog su značaja da lakše prebrodite ovaj period.

 

Ozloglašeni: Tri najsramnije karakteristike svakog znaka! Koja je vaša?

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

Blizanci

 

Rođeni u znaku Blizanaca tokom marta biće spremni da malo rizikuju, bilo da su u paru ili ne. Slobodni pripadnici ovog znaka mogli bi da razbiju ustaljene obrasce ponašanja koji su već počeli da ih guše, ali to ne mora da bude ništa šokantno. Vrlo moguće da ćete potražiti partnera na mestu gde vam do sad to ne bi palo na pamet ili ćete sami sebi postaviti emotivni izazov.

 

Ako ste u vezi ili u braku, taj rizik mogao bi da se odnosi i na neku novu aktivnost ili seksualnu igračku, ali i na priču  o seksualnom problemu o kojem ste do sada ćutali sa partnerom. Ne plašite se preduzimanja rizika, jer mart je mesec kada bi vaša ljubav mogla baš da procveta i uznapreduje, a mnogi Blizanci će otvoreno početi da govore sa svojim partnerom o braku (ako nisu venčani) ili o bebi.

 

Rak

 

Mart će biti vrlo aktivan mesec za rođene u znaku Raka, koji će biti toliko preokupirani obavezama različitog tipa da naprosto neće imati vremena za ljubav. Ipak, neophodno je da budete sebični i da odvojite vreme za sebe i svoje emocije, bez obzira kakvi sve zadaci i odgovornosti budu stajali pred vama. Vrlo je izvesno da slobodni pripadnici ovog znaka tokom marta neće imati neke naročite prilike za ulazak u novu vezu, jer će retko koji sebi dopustiti da požele da upoznaju nekog novog.

 

Rakovi koji su u ozbiljnoj vezi ili braku mogli bi da uđu u konflikt sa partnerom, jer će on očekivati da i dalje budete za njega tu u onoj meri u kojoj ste obično, a nikako da shvati da je ipak odrasla osoba koja može ponekad i sam na sebe da se osloni a da ne očekuje sve od vas. Moraćete sa njim otvoreno da popričate da su vam se prioriteti malo promenili ovog meseca ne bi li dalje zvocao kako ga bespotrebno zapostavljate. Iako ćete biti na energetskom minimumu, ne dozvolite da vam seksualni život potpuno zamre jer je seks odličan način da se opustite i makar na kratko zaboravite na mnogobrojne obaveze.

 

Briljantni umovi, niko ne može da ih prevari: Blago vama ako ste među ova tri znaka!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

 

Lav

 

Za usamljene pripadnike ovog znaka ovaj mesec bi mogao da bude ispunjen seksualnim avanturama, ali pojedini Lavovi će poželeti i nešto više. Ipak, neophodno je da u novoj vezi ne uzimate ništa zdravo za gotovo, već da novog partnera slušate pažljivo, da ga pohvalite kada treba i da budete darežljivi prema njemu. Lavovi u vezi ili braku bi morali da shvate da nikako ne smeju da budu sebični prema svom partneru i, što je još bitnije, da ništa ovog meseca ne kriju od njega jer bi takvo ponašanje moglo da mu se vrati poput bumeranga.

 

Ovo definitivno nije mesec da biste imali ikakve tajne pred svojom drugom polovinom ili da treba da joj zbog nečega zamazujete oči, jer su poverenje i poštovanje od ključnog značaja za vaš odnos tokom marta. Pokušajte da budete otvoreni prema svom voljenom biću i puni razumevanja, to je jedini način da vaša povezanost ne oslabi.

 

Devica

 

Slobodne Device će biti prilično srećne zbog svog singl statusa tokom marta jer će smatrati da im je trenutno tako najbolje. Neće osetiti žudnju za ostvarivanjem bliskog odnosa, mada bi pojedini solo pripadnici ovog znaka mogli da buud privučeni osobom koja je izuzetno ranjiva ili kojoj je neophodna pomoć.

 

Za pripadnike ovog znaka koji su u dugoj vezi ili braku ovo će biti mesec pun samopreispitivanja. Suviše ćete biti samokritični i smatrati da niste dorasli partneru, iako to nije realno stanje stvari. Vaš problem je u tome što često gledate samo negativne aspekte vašeg ljubavnog odnosa, ali se i dosta poredite da drugima pa očekujete da u vašoj emotivnoj vezi bude sve kao što je kod ostalih.

 

Teško vama ako ste im poverili tajnu: Najveće alapače Zodijaka!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

 

Vaga

 

Mart će biti prilično interesantan mesec za pripadnike ovog znaka. Slobodne Vage bi mogle novog romantičnog partnera da pronađu među poslovnim saradnicima, a pojedini pripadnici ovog znaka koji su odnedavno u paru poželeće da se njihova veza dodatno učvrsti, bilo da počnu da žive zajedno ili će doći do veridbe. Ipak, potrebno je da tako krupan korak u životu ne preduzimate stihijski već da porazmislite o tome.

 

Vage koje su u ozbiljnoj vezi ili braku daće sve od sebe da sa partnerom funkcioniše kao pravi tim tokom marta. Često će zapostavljati izlaske i prijatelje kako bi provodili mirne večeri sa svojom drugom polovinom. Realno ćete sagledati vaš odnos i prilično ćete biti zadovoljni njime. Sada je povoljan momenat da donesete neke krupne odluke, naročito ako se one tiču potomstva, jer postoji velika mogućnost iznenadne trudnoće.

 

Škorpija

 

Ovo je izuzetno povoljan period da slobodne Škorpije uđu u novu vezu. Najverovatnije će se to desiti potpuno neočekivano i nova ljubav će vas udariti poput groma. U pitanju je osoba koja je potpuno drugačija po svom senzibilitetu, karakteristikama i interesovanjima u odnosu na sve prethodne partnere. Vrlo brzo ćete se prepustiti i shvatićete da vam ta osoba odgovara, jer ste spremni za proširivanje vidika, otkrivanju novih stvari i sticanju novih iskustava.

 

Zauzete Škorpije biće inicijatori velikih pozitivnih promena u svojoj vezi ili braku. Na taj način prevazići ćete teškoće koje postoje već neko vreme u vašem odnosu i, zahvaljujući vašem pozitivnom pristupu, vaš odnos će bukvalno procvetati. Postavićete nove zajedničke ciljeve i razmatraćete mogućnosti kako što lakše i što brže da ih ujedinjenim snagama ostvarite.

 

Doktorirali zavođenje: Ovi muškarci su majstori za flert, osvojiće i nedodirljive!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

Strelac

 

Pripadnicima ovog znaka će sve biti u znaku ljubavi i seksa tokom ovog meseca. Iako već izvesno vreme kuburite sa manjkom slobodnog vremena, nemate energije i motivacije za ljubav, tokom marta će se sve preokrenuti u vašu korist tako da ćete ovaj mesec maksimalno iskoristiti da uživate u životu. Čak i u onim vezama gde postoje razlike koje su se činile nepremostivim sada će se lako postići kompromis.

 

Zauzeti Strelčevi će uživati u renesansi svojih ljubavnih odnosa, pogotovo tamo gde oba partnera rade i(li) imaju decu, jer će imati mnogo više energije nego obično, pa ćete mnogo više vremena provoditi zajedno. Bićete mnogo opušteniji i tolerantniji, a ponovo ćete pokazati partneru koliko ste slobodnog duha kada je seks u pitanju jer vam već neko vreme i taj aspekt odnosa zapao u krizu. Samo se prepustite, jer ovo je zaista izvanredan mesec za ponovno povezivanje sa partnerom i učvršćivanje vašeg odnosa.

 

Jarac

 

Ovo bi mogao da bude prilično iscrpljujuć mesec za pripadnike ovog znaka, naročito za one zauzete. Slobodni Jarčevi će više biti fokusirani na sebe i sopstvene potrebe tako da neće sećati preveliku potrebu da se povežu sa nekim i dopuste mu da uđu u njihov život. Zauzeti Jarčevi imaće problem sa partnerom jer će biti pod većim stresom, a manjkaće im slobodnog vremena.

 

Takođe, neće sa punom pažnjom pratiti šta im partner govori tako da i to može dovesti do konflikta. Ako nastavite sa pružanjem polovične pažnje svom paru, nemojte da se iznenadite ako krene sa pasivno – agresivnim ispadima, jer ćete sami biti krivi zbog toga. Umesto bespotrebnih rasprava, bilo bi poželjno da provodite više kvalitetnog vremena zajedno, na primer da izađete negde gde do sada niste bili ili da se zajedno okušate u nekoj aktivnosti koja vam je potpuna nepoznanica. Ukoliko to učinite, ali i kažete svom partneru šta vas muči umesto što tumačite pomešane signale koje vam šalje, vaš problem će već sredinom meseca biti rešen.

 

Precizan jevrejski horoskop: Koliko godina ćete živeti!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

 

Vodolija

 

Pripadnici ovog znaka će tokom marta ponovo otkriti ono najbolje u sebi, sve ono što oni zaista jesu i što im je zaista potrebno u životu. Vrlo moguće je da će to biti zasluga vašeg partnera, a svi će primetiti kako zračite samopouzdanjem. Nova veza ili pomoć koju pružate vašem novom partneru kod vas će iznova probuditi osećaj svrhe koji je već neko vreme zakopan u vama.

 

Ovo će biti izvanredan mesec i za zauzete Vodolije, naročito one koje sa svojm partnerom ima zajedničke ciljeve i koji kao tim rade na njihovom ostvarenju. Ukoliko ne učestvujete mnogo u zajedničkim aktivnostima, porazmislite šta biste mogli sa svojim partnerom da radite zajedno i da se pritom i dobro zabavite. Ne mora to da bude ništa epohalno, ali bitno je da sve što radite, radite u paru.

 

Ribe

 

Slobodni pripadnici ovog znaka će svakako uživati u novoj ljubavi. Iako umete da budete stidljivi, kada upoznate potencijalnog partnera i vaše srce ga prepozna, bez ikakvog problema ćete načiniti prvi korak i vrlo brzo će vaš odnos procvetati. Zauzeti pripadnici ovog znaka će tokom marta sebe staviti na prvo mesto. To ne znači da na partnera nećete obraćati pažnju, jer je ovo definitivno mesec kada Ribe uživaju u komunikaciji i romantici sa svojom voljenom osobom.

 

Pokušaćete da izvučete maksimum iz zajedničkog odnosa, bićete sigurni u to što želite i slaćete partneru jasne poruke koje će on moći lako da protumači. Razlike koje postoje između vas ostavićete po strani a nekim osetljivim temama ćete diplomatski pristupiti i fokusiraćete se na ono što je u zajedničkom interesu.

 

Pod stare dane: Ko će grcati u dugovima, kome će sijati sunce?

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...