Unesite promene

Prekinite rutinu i monotoniju: 4 načina da osvežite vezu!

Zamena dužnosti, objašnjavaju psiholozi, unosti određenu svežinu u odnos, a istovremeno pomaže partnerima da sagledaju perspektivu onog drugog
Ljubav i zavođenje 15.03.2016. - 21:30h Autor: cosmopolitan.hr
Foto: Profimedia

Predlažemo vam četiri ideje koje će malo uzburkati vašu mirnu luku:

 

Zamenite uloge

 

Unesite nešto novo u svoje svakodnevne aktivnosti. Ako inače vi kuvate, a on šeta psa, neka se za promenu on okuša u kuhinji, a vi preuzmite izvođenje ljubimca. Umesto da, kao i obično, vaš dečko vozi na putu do vikendice, vi sedite za volan, a njemu dopustite da preuzme ogranizaciju vikend aktivnosti. Zamena dužnosti, objašnjavaju psiholozi, unosti određenu svežinu u odnos, a istovremeno pomaže partnerima da sagledaju perspektivu onog drugog.

 

Napunite se adrenalinom

 

Zajedno se upišite se na planinarenje, kurs padobranstva ili iznajmite motor i otisnite se na vikend avanturu u nepoznato. Nove, uzbudljive situacije u kojima ćete se zajedno naći podstaći će lučenje istih onih hemikalija u mozgu koje se oslobađaju kad ste u početnoj fazi zaljubljenosti.

 

Kad shvati da si ti ona prava: 5 stvari koje muškarci rade samo zbog prave ljubavi!

 

 

Uradite nešto neočekivano

 

Ujutro uglavnom ne znate kako se zovete, pa je vaš dragi odavno odustao od pokušaja jutarnjeg vođenja ljubavi, iako on to obožava. Iznenadite ga i uđite mu pod tuš pre doručka. Ili ga zamolite da dođe po vas na posao, a onda mu recite da produži do nekog usamljenog mesta.

 

Prisetite se početka veze

 

Kakav vas osećaj obuzme dok gledate fotografije sa žurke iz srednje škole, kad je sve bilo opušteno, zabavno i uzbudljivo? Osećaj sreće i topline. Isto ćete osetiti i ako prelistate album sa fotografijama iz prvih meseci vašeg zabavljanja, pogotovo ako se zajedno prisetite tih dana: ko je kome prvi prišao, kad i gde ste prvi put vodili ljubav, kad ste prvi put rekli "volim te"...

 

Sudbina vas vezala: Ovi horoskopski znakovi su suđeni jedni drugima!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...