Astrologija

Sudbina vas vezala: Ovi horoskopski znakovi su suđeni jedni drugima!

Srodnu dušu možete tražiti koliko hoćete, ali sudbina vam je namenila ovaj horoskopski znak i uvek ćete završiti sa njim
Ljubav i zavođenje 11.03.2016. - 19:36h Autor: malihoroskop.com
Foto: Thinkstock

Ovan i Vaga

 

Već pri prvom susretu javljaju se varnice. Energija i seksualnost Ovna i suptilan šarm i prefinjenost Vage stvaraju veliku hemiju. Veza za pripadnike oba znaka predstavlja veliki izazov, kojem je teško odoleti. Problemi u odnosu mogu da nastanu kada pristojno ponašanje i život po pravilima Vage počnu da nerviraju Ovna.

 

Vaga će sa druge strane ojačati u pokušajima da "upristoji" svog partnera. Da bi veza uspela, potrebno je da ova dva znaka suprostavljene prirode spoje u zajedničke aktivnosti.

 

Bik i Škorpija

 

Kada se nežni Bik otvori pred Škorpijom i vidi i njenu strast za životom, dolazi do velike seksualne želje. Kada dođe do veze, ne mogu da se zasite jedno drugog, ali sukobi su često neizbežni.

 

Bika umori tempo Škorpije, dok Škorpiji zasmeta pasivnost Bika. Ako se strast iz spavaće sobe usmeri u zajednička druženja sa prijateljima, stvari mogu da se poprave.

 

Kineski horoskop za mart 2016: Veliki povratak osoba iz prošlosti!

 

Blizanci i Strelac

 

Privlačnost između ova dva znaka nije samo fizička, već se odražava i na mentalnom nivou. Radoznali Blizanci i filozof Strelac obožavaju međusobne razgovore. Blizance ipak može da iznervira stav Strelca da on sve najbolje zna, dok Strelac partneru može da zameri povremenu nonšalantnost i sklonost ka tračarenju. Rešenje je u zajedničkim putovanjima.

 

Rak i Jarac

 

Osećajnost Raka i snaga Jarca predstavljaju pravi spoj. Strast može da pokvari osećaj Raka da ga Jarac povremeno ignoriše, dok Jarcu može da bude neprivlačna nesamostalnost druge strane. Moraju stalno da se podsećaju da nisu samo partneri, već i ljubavnici.

 

Prati ih zla sudbina, šta god dotaknu unište: Ovi astro znaci su rođeni nesrećni!

 

Lav i Vodolija

 

Kralj svog svemira Lav, ne može da odoli slobodnoj Vodoliji koja priznaje samo svoj autoritet. Buntovnički duh oduševljava Lava, a za Vodoliju je najprivlačnija Lavova harizma. Prevelika potreba Lava za pažnjom i protivljenje Vodolije svim društvenim konvencijama mogu da dovedu do problema. Spas od problema moraju da potraže u krevetu, daleko od ostalih.

 

Devica i Ribe

 

Devica voli red, Riba odbija rutinu, ovo je dovoljno da se suprotnosti privuku. Vezu oboje posmatraju kao način da preokrenu život onog drugog, Devica kao priliku da nauči Ribu organizaciji, a Riba kao šansu da Devici pokaže kako da se opusti.

 

Neobuzdana Riba može u jednom trenutku da dosadi Devici, a želja za kontrolom Device da bude prepreka za suprotnu stranu. Spremnost na kompromis spašavaju vezu.

 

Vešto kriju svoje lice, svi misle da su hladni kao led: Ovo je najnežniji znak Zodijaka!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...