Proverite

Da li će vaša veza preživeti: Razlika u godinama otkriva!

Prema istraživanju sprovedenom na 3.000 žena i muškaraca širom Evrope postoji formula koja povećava šanse za uspeh veze ili braka
Ljubav i zavođenje 10.03.2016. - 15:20h Autor: Zadovoljna.hr
Foto: Shutterstock

Kvalitetna veza i odnos između partnera zavise od niza faktora. Razumevanje, odricanje, požrtvovnost i naravno, ljubav ključni su za uspeh svakog braka i veze, ali čini se da se kvalitet veze može meriti i u brojkama.

 

Naime, prema istraživanju sprovedenom na 3.000 žena i muškaraca širom Evrope postoji formula koja povećava šanse za uspeh veze ili braka. Reč je o razlici u godinama između partnera koja, kako tvrde naučnici, ima idealnu brojku.

 

Kuguarke priznale: Zašto toliko uživaju u seksu sa mlađim muškarcima!

 

 

Prema objašnjenju psihologa, veza u kojoj je muškarac stariji od žene pet godina ima najveće šanse za uspeh. Suprotno tome, veze u kojima je muškarac stariji 20 godina ili više imaju najmanje šanse za kvalitetan zajednički život.

 

Dokazano je da žene emotivno sazrevaju mnogo ranije od muškaraca, pa je razmak od 3 do 5 godina dovoljan da bi partneri bili na istom emocionalnom nivou.

 

S druge strane, partneri različitih generacija gotovo sigurno će imati različite poglede na životne vrednosti, drugačije ukuse i stavove, zbog čega vremenom može da dođe do nerešivih nesuglasica.

 

Da li ću moći da je zadovoljim: Kako razlika u godinama utiče na ljubavnu vezu?

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...