Iskrena priča

Spavao sam sa devojkom mog brata: Očajan mladić (18) moli za pomoć!

Nisam mogao da odolim i sledeće čega se sećam jeste da smo oboje završili na podu i imali seks, otkrio je on
Ljubav i zavođenje 21.02.2016. - 16:50h Autor: jutarnji.hr
Foto: Ilustracija / Shutterstock

"Sa svojim bratom sam u svađi, ubio bi me da sazna, ali spavao sam sa njegovom devojkom i bilo je sjajno", započinje svoju ispovest 18-godišnjak, koji se sa problemom javio poznatoj kolumnistkinji britanskog The Sun-a, Deidri Sanders, koja godinama u tom listu odgovara na intimna pitanja.

 

"Brat ima 21 godinu, sav je pun sebe, pametnjaković, misli da je bogom dan. Radi u prodavnici slika, vaza i sličnih gluposti. Kad ga vidi, čovek bi pomislio da ima svoju galeriju. Ja imam 18, spremam državnu maturu, nemam pojma čime ću se baviti u životu još, ali sigurno nemam nameru da budem prodavac", kaže mladić koji je želeo da ostane anoniman.

 

"Devojka mog brata je predivna. Ima 19 godina i polu-Francuskinja je. Jako je otmena i egzotična. Čim sam je ugledao, svidela mi se, a imam osećaj da sam se i ja njoj svideo. Brat je u petak uveče trebalo da je izvede, pa je došla kod nas kući. Kako se on još nije vratio s posla, rekao sam joj da sedne i sačeka ga. U tom trenutku je dobila poruku, moj brat joj je javio da će kasniti.

 

U frižideru je bilo soka pa sam joj ponudio jednu limenku. Rekla je da može, ali ako ću i ja da popijem jednu. Doneo sam nam piće i seo pored nje. Nosila je minić i neverovatno otvorenu majicu. Izgledala je sjajno i jako sam se napalio. Počela je da me zadirkuje, rekla je da joj izgledam zgođušno, a zatim se nagnula prema meni i poljubila me.

 

Nisam mogao da odolim i sledeće čega se sećam jeste da smo oboje završili na podu i imali seks. Sramota me je da kažem, ali bilo mi je prvi put...

 

Imao seks sa tatinom devojkom: Evo kako je mladića (18) zavela starija žena!

 

Foto: Ilustracija / Shutterstock
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Sve je ispalo dobro, zapravo predobro, svemirski! Ali nju je tada počelo da brine da bi moj brat mogao da se vrati i uleti u kuću. Moram da priznam da je i meni sinulo da bi to moglo da se dogodi. Zbrisala je u noć rekavši mi da bratu kažem da ga nije mogla da ga čeka. Ja nisam mogao da mu izađem pred oči, otišao sam u kafić sam. Nisam mogao da verujem šta sam uradio. To je bilo u petak, a evo sada više ne mogu da je izbacim iz misli. Zaljubljen sam", priznaje mladić.

 

"Da joj kažem da se spetljala sa pogrešnim bratom i da bi trebalo da bude sa mnom ili da probam sve da zaboravim?", upitao je na kraju Deidru.

 

Ona mu je odgovorila protivpitanjem da li se zaista radi o ljubavi ili samo o seksualnom uzbuđenju.

 

"Požuda je moćna stvar, ali nisam sigurna da je vredna gubitka rođenog brata, ma koliko ti on išao na živce. Nemoj misliti da bi on tek tako odmahnuo rukom i prešao preko toga. Nadam se da te neće ubiti, ali moglo bi da bude problema", odgovorila je Deidra i upozorila mladića:

 

"Naravno da ne možeš da zaboraviš ono što se dogodilo, ali nemoj da srljaš u nešto zbog čega ćeš zažaliti. Emocije su jake, ali su u tvojim godinama jako promenljive. Možda ona samo želi da se zabavlja, možda nije spremna za nešto ozbiljnije", zaključila je kolumnistkinja.

 

Muža prevarila sa deverom, sada je trudna: Ne znam čije je dete!

 

Foto: Ilustracija / Shutterstock
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...