Ispovest

Uništio brak, ugojio se, ostao bez žene: Sve zbog 4 kobne muške greške!

Kada dođe do raspada braka, u većini slučajeva supružnici optužuju svog partnera, ali ne i Serž Bjanko
Ljubav i zavođenje
22:40h Autor:
Foto: Shutterstock

Američki bloger je priznao da je sam uništio svoj brak, i sada želi da sa svima podeli četiri greške koje je napravio, a koje su vremenom dovele do razvoda.

1. Ugojio sam se

Serž kaže da se nije ugojio samo u fizičkom smislu, iako jeste nabacio nekoliko kilograma. On se jako ulenjio od kada se oženio, i sve je počeo da uzima zdravo za gotovo.

"Brak mi je delovao prilčno lako od samog početka. Mislio da sam oženio moju ženu, Moniku, zato što smo savršeni jedno za drugo i zbog toga sam bio 99 odsto siguran da mogu jednostavno da budem i radim šta god hoću", piše on.

Ali shvatio je da je to bila velika greška. Kaže da je ceo brak bio na “autopilotu”, i da je zbog toga propustio mnogo sitnica, koje su se na kraju nakupile i dovele do raspada njegovog braka.

Smršala, prolepšala se i ostala bez muža: Promena je koštala braka! (FOTO)

2. U seksu se uvek sve vrtelo oko mene

"Bio sam jedan od najgorih ljubavnika na svetu. Možda vam je čudno što to govorim, i to je u redu. Sada živim život sa iskrenošću, i bolji sam čovek zbog toga. Bio bih spreman da se kladim u paket hladnog piva da nemate pojma koliko ste zapravo loši u krevetu. Verovatno biste mi rekli: "Ali Serž, ja sam prilično zadovoljan svojim seksualnim životom. I dalje redovno imam seks, a to je više nego što većina momaka na poslu može da kaže". Razumem te, druže. I ja sam isto to mislio", objašnjava ovaj bloger.

Ali on je kasnije shvatio da stvari u krevetu nisu bile baš toliko bajne, bar ne za njegovu ženu. Serž priznaje da je bio jako sebičan u seksu, i da nikad nije slušao njene želje i potrebe. I zato ovih dana uopšte nema seks.

Ipak zažalila što se udala: Pevačica nije uspela da spasi brak, razvod posle 18 meseci! (FOTO)

3. Nikad nisam pomagao u plaćanju računa

Serž naglašava da je imao posao i zarađivao onoliko novca koliko je mogao, ali da se uopšte ne radi o tome. On je svojoj bivšoj ženi prepustio bavljenje finansijama u potpunosti, i nikad se nije trudio da joj pomogne. Iako je ona bila dobra sa finansijama, ovaj razvedeni bloger smatra da je to bila velika greška.

"Većina žena želi i zaslužuje da se oseća kao da se neko brine o njima, bez obzira na to koliko samostalne i snažne one bile. One žele da osete onu vrstu sigurnosti koja može da dođe jedino kada zna da je njen partner svestan i proaktivan po pitanju zajedničkog života. A, deo toga je sam čin plaćanja računa, davanja investicija i poznavanja cena u radnjama. Zato se suočite sa time i potrudite se", savetuje on.

Živi u braku sa petoricom braće: Pored ovoliko muževa, ne bojim se gladi! (FOTO, VIDEO)

4. Rekao sam stvari koje nikad neću moći da izbrišem

On smatra da je najveća greška koju je učinio u braku nepromišljeno vređanje. To je bio njegov način da se odbrani kada krene da se svađa sa suprugom, ali u tim svađama je rekao neke stvari koje više nikada neće moći da izbriše.

"Ništa, baš ništa ne može da izbriše neke stvari koje ste rekli drugom ljudskom biću. Možete godinama da se trudite da izgladite stvari ali verujete mi, celog života ćete se kajati zbog nekih izgovorenih reči", kaže on.

Zato svim ljudima koji imaju problem sa kontrolom emocija savetuje da pronađu neki način da pomognu sami sebi, a time i svom braku. Mislite pre nego što nešto izgovorite, čak i u sred žestoke svađe.

Muškarci poludeli za razvedenom ženom (55): Ona izlazi samo sa 20 godina mlađim od sebe! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...