Nije spreman za kompromis i uvek kasni

5 znakova da prepoznate sebičnog muškarca

Onog koji u seksu gleda da zadovolje samo sebe, koji vas retko kada sluša dok pričate i uvek kasni treba izbegavati
Ljubav i zavođenje 29.08.2013. - 22:53h
Foto: Shutterstock

On u svakoj situaciji misli samo na sebe i ne obazire se da li vas čini srećnom. Ako nešto nije u redu u vašoj vezi po njegovom mišljenju ste sami krivi, jer je on prosto savršen i bezgrešan. Muškarac koji vas pušta da ga čekate, i koji se ne oseća loše ako vas ne zadovolji u krevetu je na crnoj listi sebičnih muškaraca. Ovo su znakovi kako da ih prepoznate.

 

Ne sluša
Ne zanima ga šta imate da kažete, pa će vam to pokazati time da uopšte neće obraćati pažnju na vaše reči. Čak i ako mu pričate najdosadnije stvari na svetu, pravi će se muškarac barem potruditi i učestvovati u razgovoru, a onaj sebičan neće preduzeti ni taj, minimalni trud.

Priča samo o sebi
Sebičluk se posebno održava u situacijama gde ljudi pričaju samo i isključivo o sebi. Druge ga stvari ne zanimaju, ipak je on najvažniji u celoj priči, pa nije retkost da ćeš ti o njemu znati baš sve, a on o tebi skoro ništa.

Kasni
Jednom ili dva puta je u redu, ali ako ga svaki put morate čekati 15 minuta, znači da pokušava da ispadne jako važan. Muškarac koji vas pušta da ga čekate nije obziran, a na sebe će misliti u svakoj situaciji u kojoj se nađete.

Radite samo ono što on želi
Kompromis je ključ uspešne veze, a ako radite samo ono što on kaže, i istovremeno ne uživate u onome što se vama sviđa, vremenom se veza pretvara u svojevrsnu diktaturu. Ako mu predložite neke vaše ideje, a on vas stalno odbija, znači da je jako sebičan.

Seks je samo za njegovo zadovoljstvo
Pravi muškarac će se osećati prilično loše ako sazna da nije zadovoljio ženu u krevetu, a onom sebičnom uopšte neće biti bitno šta misli druga strana. Sebični muškarci imaju jedan cilj - da zadovolje sebe i svoje potrebe, a nakon toga im je sasvim svejedno šta vi osećate.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...