Lepi nokti i koža dosta govore o njemu

Šta žene obavezno prvo primete na muškarcu?

Spojene obrve bodu oči damama, baš kao i prljave uši i neuredna stopala
Ljubav i zavođenje 29.08.2013. - 20:25h
Foto: Facebook Beto Malfacini

Jak parfem, upečatljiv stajling, uredna kosa nisu stvari kojima žene poklanjanju puno pažnje kada dođe vreme za ljubavni sastanak. Jači pol je jednostavniji od žena, što znači da većina njih živi u uverenju kako ih dame ne skeniraju od glave do pete. Ipak, postoje delovi tela koje lepši pol primećuje, iako muškarci na to nikada ne bi pomislili.

 

Obrve
Neuredne ili spojene obrve
nisu baš seksi, barem ne većini žena. Ne kažemo da muškarci moraju da depiliraju obrve i izgledaju kao feminizirana lutka iz izloga, ali ako su čupave ili spojene, nije ih loše srediti.

Nokti
Nokti su ogledalo muškarca, rekle bi mnoge žene. Po njima vidimo da li je muškarac stvarno uredan ili nije. Lepo oblikovani i čisti nokti mogu puno pomoći u šarmiranju žene, a oni neuredni rade upravo suprotno.

Koža 
Znamo da muškarci nisu ludi za losionima, ali žene su lude za mekanom kožom. Ako muškarac ima grubu kožu, retko će kojoj ženi to biti privlačno.

Ruke i stopala 
Samo zato što su često sakrivena, ne znači da nećemo obratiti pažnju na njih. Kao i ruke, očekujemo i uredne noge, jer ništa nije gore od muškarca koji se čini savršenim dok se ne reši čarapa.

Uši i nos
U muškim ušima često rastu dlake, koje s vremenom postaju duže. Isto važi za nos, a za obe vrste dlaka postoji praktično rešenje. Ono što žene ne vole su dlake koje vire na sve strane.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...