Otvoreno

Iz ugla ljubavnice: Prija mi što je radije sa mnom nego sa ženom!

Ja sam "druga žena". Osećam ogromnu grižu savesti, ali zavisna sam od pažnje koju mi daje
Ljubav i zavođenje 21.01.2016. - 15:13h Autor: 24sata.hr
Foto: Profimedia

Ljubavnice su meta osuda, "razaračice" brakova i veza, te žene niskog morala, barem je takva njihova percepcija u društvu. Njihov tajni, dvostruki život često je sve samo ne srećan, a nezasluženo se na njih prebacuje sva krivica koja bi trebalo da bude usmerena na preljubnika. Najčešće su i one te koje su prevarene.

 

Priznanja takvih žena, kao i opravdanja koja same sebi daju za taj odnos, donosi mobilna aplikacija Whisper:

 

1. Ja sam "druga žena". Osećam ogromnu grižu savesti, ali zavisna sam od pažnje koju mi daje. Živim za trenutke koje ćemo provesti zajedno i ne mogu da pomognem sebi, makar mi je u trenutku racionalnosti jasno da je zapravo moj život taj koji je "na čekanju".

 

2. Ljubavnica sam i znam da stvari nikad neće uspeti među nama. Čak i da ostavi ženu, iako mi svi govore da se to neće dogoditi, ne znam kako bih mogla da mu verujem da isto neće uraditi i meni.

 

Prevarena žena poslala pismo ljubavnici muža: Spustila je samo tako!

 

3. Volim da mislim o sebi kao o feministkinji, borcu za ravnopravnost polova. Nije mi rekao da ima ženu sve dok se nisam u potpunosti zaljubila, a njegova opravdanja i razlozi uvek zvuče tako uverljivo dok sam s njim. Izgleda da ne zaslužujem bolje - idem protiv svih svojih stavova i logike.

 

4. Ja sam ljubavnica. Odvratno je reći, ali nekako volim moć koju imam, saznanje da je radije sa mnom nego sa ženom koju ima kod kuće. Vrlo jadan i lažan način za podizanje samopouzdanja.

 

5. Ljubavnica sam starijeg muškarca i osećam se grozno zbog toga. Lažem ljude oko sebe i ne mogu da nateram sebe da ga pustim, pa sama sebe opravdam da ću izaći iz toga čim uradi nešto grozno ili čim prestanem da ga toliko volim.

 

Muž će vas prevariti iako živite u srećnom braku: Evo zašto!

 

6. Ljubavnica sam svom najboljem prijatelju. Mrzim to što on ne može da dođe kod mene da spava ili da mi se javi na telefon. Makar ja trčim čim on nazove.

 

7. Kažem da nemam problema s tim što sam "druga žena". U stvari - nisam, već sam toliko očajna za tim da budem voljena da se zadovoljavam i mrvicama. Mislim da niko normalan ne bi želeo da bude ljubavnik/ica nekome.

 

8. Njegova žena to ne zaslužuje, znam. Ali tešim se time da mu ja nisam ljubavnica, našla bi se neka druga koja bi popunila to mesto.

 

Oženjeni muškarci ih jure: Glavne osobine moderne ljubavnice!

 

9. Videla sam ih u gradu kako se šetaju i drže za ruke. Meni je rekao da im je brak katastrofa i da nisu zajedno spavali preko šest meseci. U životu nisam osetila veću bol.

 

10. Tužno je to što sada dobijam više pažnje i ljubavi kao ljubavnica nego ikad pre u ljubavnoj vezi. Grozna je pomisao da muškarci više cene ljubavnice, ali meni se to pokazalo kao istina.

 

Preotela ga od žene i otkrila kako je uspela: Bila sam ljubavnica, sada sam mu supruga!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...