Obratite pažnju

Nema im pomoći, traži drugog: Ovi muškarci će te uvek varati!

Zavisnik od seksa oseća krivicu zbog prevare, ali psihički nije dovoljno jak da kontroliše svoje nagone, pa će i dalje odlaziti drugim ženama
Ljubav i zavođenje 19.01.2016. - 11:25h Autor: Stil / zadovoljna.hr
Foto: Shutterstock

Preljuba nije nimalo jednostavna stvar i muškarci imaju razne motive da to učine. Ne varaju svi iz istog razloga i na isti način, a kakvi sve tipovi preljubnika postoje, saznaćete upravo sada!

 

1. Narcis

 

Više je zaljubljen u sebe nego u bilo koju ženu koju će ikada upoznati i zbog toga je on najgora vrsta preljubnika. Laganje i manipulisanje česta je odlika muškaraca sa narcisoidnom ličnosti. Na prvu loptu je jako harizmatičan, pa zbog toga uopšte ne razmišljate o tome da je potencijalni preljubnik. Ali, narcis uvek misli samo na sebe, nema osećaja za tuđe emocije i nikada ne oseća krivicu zbog varanja.

 

2. Lutalica

 

On jednostavno ne može da bude predan jednoj ženi. Ima tendenciju lutanja od jedne do druge žene i boji se da nešto propušta ako se skrasi sa nekim. Stalno je u potrazi za novim uzbuđenjem, jer misli da ga nešto bolje ili baš ono najbolje što traži možda čeka iza ugla.

 

Bez dileme: Ako muškarac ovo radi, udaj se za njega!

 

 

3. Nesigurni preljubnik

 

Muškarac koji nije imao nameru ili želju da vas prevari, ali dogodilo se. Prepoznaćete ga po velikoj nesigurnosti i kada kada mu se pruži prilika za preljubu, nađe se na opasnoj teritoriji jer to godi njegovom egu i tada popušta pod pritiskom i vara.

 

4. Zavisnik od seksa

 

Zavisnost od seksa više nije tako redak problem, a rešava se uz pomoć stručnih osoba. Ovaj tip preljubnika osećaće stvarnu krivicu zbog prevare, ali psihički nije dovoljno jak da kontroliše svoje nagone i bez obzira na osećaj krivice odlaziće drugim ženama.

 

5. Slučajni preljubnik

 

Ovaj tip muškarca vara isključivo u početnoj fazi veze, kada odnos još nije do kraja definisan. U trenutku kada shvati da je zaista zaljubljen u potencijalnu partnerku, postaje 100% odan toj vezi, ali to i dalje ne opravdava njegove "prekršaje" na početku.

 

Ni preljuba, ni žestoke svađe: Glavni razlog zašto brakovi pucaju!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...