Trikovi velikih zavodnica

Zbog ovoga će svaki muškarac svisnuti od ljubomore!

Bez obzira koliko muškarac imao samopouzdanja, neki “klasični” ženski potezi u njemu će probuditi “posesivnog” Kristijana Greja
Ljubav i zavođenje 15.01.2016. - 13:15h
Foto: Shutterstock

Psiholozi se slažu s tim da je nesigurnost jedan od najčešćih uzroka ljubomore. Ali, bez obzira koliko muškarac imao samopouzdanja, neki “klasični” ženski potezi u njemu će probuditi “posesivnog” Kristijana Greja.

 

Flert s drugim muškarcima

 

Igranje kosom i pućenje usana samo su deo dobro poznatih poteza iz zavodničkog arsenala svake žene. Flert može da bude sasvim bezopasan čin pitome zabave, ali ako se tako ponašate s muškarcima tokom nekog događaja pred sopstvenim partnerom, imajte na umu da njemu neće biti drago.

 

Smejanje tuđim šalama

 

Ako je nešto smešno, vi ćete se nasmejati, što je sasvim normalna reakcija. Možda ne razmišljate o tome da li je šalu ispričao muškarac ili žena, ali vaš partner će svakako primetiti pol vic-majstora. Pogotovo ako mu često spominjete kako volite njegove šale, a duhovitost smatrate privlačnim kvalitetom kod jačeg pola.

 

Vreme ti je da se udaš, kad ćeš da rađaš decu: Beograđanka (27) oštro odgovorila zašto ne želi brak!

 

Obožavanje muških zvezda

 

Vašim prijateljicama verovatno je simpatično kada se pretvorite u neobuzdanu tinejdžerku dok govorite o nekom od holivudskih frajera, ali vaš partner ne želi da sluša hvalospeve o drugim muškarcima bez obzira na to što žive na drugom kraju sveta.

 

Spominjanje muških imena kolega

 

On želi da čuje detalje iz vašeg poslovnog života, ali ne i rečenice poput: “Ivan je danas ispričao tako dobar vic!”. Ako spominjete muške kolege u pozitivnom svetlu, koristite njihova puna imena, ili kažite “Ivan s posla” kako biste smanjili intenzitet “prisnosti”.

 

Dopisivanje s drugim muškarcima

 

Razmena poruka preko mobilnoga ili na društvenim mrežama s drugim muškarcima njega dovodi do “ludila”. Nije mu prijatno što vodite neki zasebni život u digitalnom prostoru, u kom su vam sve opcije otvorene.

 

Horoskop otkriva sudbinu: Razvod vam ne gine zbog ovih osobina!

 

 

Vaš najbolji prijatelj je muškarac

 

Koliko god vaš odnos bio platonski, partner će se stalno pitati da li se može roditi nešto više iz tog prijateljstva. Krivicu svalite na gomilu romantičnih komedija u kojima najbolji prijatelj malo pred odjavnu špicu shvati da mu je ljubav života sve vreme stajala ispred nosa.

 

Spominjanje dobrih starih vremena s bivšim

 

Ako ne želite da se vaš partner pita da li ste još uvek zainteresovani za svog bivšeg dečka, nemojte tog muškarca da spominjete u njegovom društvu. Dakle, nikada nemojte spominjati bivšeg u njegovom društvu!

 

Ovakav seks spasava vezu od propasti: Krenite u akciju!

 

Kada provodite slobodne dane bez njega

 

Odlazak na godišnji odmor s prijateljima, odnosno bez partnera za njega je jasan znak da ne volite da provodite duži vremenski period u njegovom društvu.

 

Kada idete na žurku bez njega

 

Ako idete na žurke samo sa svojim prijateljicama ili s poslovnim kolegama, a pritom objavljujete razuzdane fotografije na svojim profilima po društvenim mrežama, znajte da će se on osetiti povređeno – i da, biće ljubomoran.

 

Kad radite prekovremeno

 

Neočekivani prekovremeni rad do kasnih večernjih sati univerzalni je okidač ljubomore kod oba pola. To vam je jasno, zar ne?

 

Otkrio da ga devojka vara: Šokirao se kada je saznao sa kim!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...