Obrati pažnju

Previše se zagrejao za tebe: Znakovi upozorenja koje ne smeš da ignorišeš!

Ako si ti manje-više hladna a on isijava kao radijator, to je jedan znak. Ovo su ostali znakovi da on tebe voli mnogo više nego što ćeš ti ikada moći njega da voliš
Ljubav i zavođenje 14.01.2016. - 21:46h Autor: index.hr
Foto: Shutterstock

Ljubav je komplikovana stvar jer uvek postoji jedna osoba koja je zagrizla više od druge. Ako si ti manje-više hladna a on isijava kao radijator, to je jedan znak. Ovo su ostali znakovi da on tebe voli mnogo više nego što ćeš ti ikada moći njega da voliš.

 

1. Šalje ti poruke… stalno

 

Za dobro jutro, za laku noć, za srećan put do posla, da te pita šta si ručala danas… lepo je znati da misli na tebe, ali previše je previše.

 

Ovako se ponaša kad te ne voli: 17 skrivenih znakova da je vezi kraj!

 

2. Spreman je za sledeći korak

 

Bilo da je reč o seksu (muško je, ne možeš da ga kriviš), upoznavanju roditelja ili tvojih prijateljica, zajedničkom useljenju… Ako je on spreman, a ti nisi, to je problem.

 

3. Ne shvata tvoje slobodno vreme

 

Vreme koje si rezervisala samo za sebe može da bude ugroženo, ako je on previše zapeo i želi da uhvati i taj deo tvog vremena. Ako mu smetaju tvoji časovi joge, vreme koje si odvojila za čitanje ili vreme za prijateljice, reši ga se, jer takvi frajeri vremenom postaju sve gori.

 

Ni izgled, ni novac: Ove 3 osobine čine pravog muškarca!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...