Obratite pažnju

Dokaz da između vas vlada prejaka hemija: 10 signala seksualne požude!

Kada su slučajni dodiri prožeti seksualnom tenzijom osetićete gotovo nalet elektriciteta, a nemoguće je ostati imun na tako nešto
Ljubav i zavođenje 13.01.2016. - 15:45h Autor: menshealth.rs
Foto: Thinkstock

Ukoliko niste sigurni da li vam se ona / on istinski sviđa, ovo su signali koji definitivno ne greše, prenosi Menshealth.rs.

 

Intenzivan kontakt očima

 

Ako niste sigurni da li vam se ona/on dopada, obratite pažnju na kontakt očima. Ukoliko često sebe uhvatite da želite da ostvarite dugotrajan i intenzivan kontakt očima, jasno je da ste zainteresovani za nju / njega i da želite nešto više od pogleda.

 

Zavodljivi govor tela

 

Ako se nesvesno približavate osobi do vas, veoma je moguće da ste potpuno poludeli za njom. Stručnjaci, koji su se bavili govorom tela, otkrivaju da ovaj gest iskazuje našu želju da se što više emocionalno i fizički povežemo sa osobom koja nam se dopada. Često se događa i da u ranim fazama zaljubljenosti partneri oponašaju pokrete svojih partnera i tako iskazuju pažnju jedno prema drugom.

 

Šteta je kad žena ne zna: Ovakvim ponašanjem odbijate muškarce!

 

Senzualna tišina

 

Ako vam se događa da satima ne progovorite ni reč, a da imate želju da se strastveno poljubite čim se ugledate, verovatno ste pronašli osobu koju ste oduvek tražili.

 

Međusobno zadirkivanje

 

Bezopasna zadirkivanja i doskočice su često znak emotivnih promena između dvoje ljudi. Ako imate želju da je / ga zadirkujete i začikujete, znajte da ste totalno pali na njen / njegov šarm.

 

Stimulativni dodir

 

Kada vas neko u svakodnevnoj situaciji dodirne, verovatno nećete osetiti ništa posebno. Ali kada su ti dodiri prožeti seksualnom tenzijom osetićete gotovo nalet elektriciteta, a nemoguće je ostati imun na tako nešto.

 

Zaljubljena u pogrešnog: 3 znaka za uzbunu koje ne smeš da ignorišeš!

 

Svaki razgovor ima kontekst

 

Ako tokom i najbanalnijeg razgovora primetite dozu nevaljalog i luckastog seksualnog konteksta, između vas definitivno postoji hemija. Kada doživite ovu situaciju, osetićete i snažnu seksualnu požudu koja će moćno uticati na vašu svest.

 

Promene u glasu

 

Dokazano je da muškarci instiktivno promene glas i počinju da govore dubljim tonovima u prisustvu žena koje im se sviđaju. Ako te promene primetite kod sebe, evo jasnog signala šta mislite o osobi preko puta vas.

 

Zadržavanje umesto odlaska

 

Psiholozi tvrde da žene koje se duže zadržavaju ispred vrata svog stana posle izlaska, zapravo žele poljubac. Ista teorija važi i za muškarce. Ukoliko vaša grljenja traju duže od uobičajenog, samo je pitanje trenutka kada će doći do prvog poljupca.

 

Ove ženske osobine uzbuđuju svakog muškarca: Kako da ga zavedete!

 

Sedenje preblizu

 

Većina ljudi čuva svoj lični prostor. Ukoliko sedite preblizu jedno drugome tako da međusobno dodirujete ramena, definitivno postoji neobuzdana hemija među vama.

 

Osećaj uzbuđenosti

 

Ukoliko u njegovom / njenom prisustvu osećate nemir, uzbuđenje i nestrpljenje, očigledno je da ste ludi za njim / njom.

 

Udale se, pa otkrile pravo lice svojih muževa: 10 žena otkriva neverovatna iskustva!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...