Ne svađajte se bez potrebe

I on je samo čovek: 5 grešaka koje uvek treba da oprostite muškarcu!

Svaka žena će razumeti ako se naljutite, ali u ovim situacijama ipak treba da mu progledate kroz prste, jer stvarno zaslužuje
Ljubav i zavođenje 04.01.2016. - 13:44h Autor: cosmopolitan.hr
Foto: Shutterstock

Rekao je da će vam se javiti čim završi sastanak, a otad su prošla tri sata? Pouzdano znate da nije na pregovorima za sastavljanje nove Vlade (u tom slučaju biste mu oprostili), već je verovatno zaboravio? Jedva čekate da vam se javi pa da mu spustite slušalicu?

 

Svaka žena će razumeti ako se naljutite, ali u ovim situacijama ipak treba svom muškarcu da progledate kroz prste, jer ipak je on samo čovek, a i zaslužuje!

 

1. Nije se javio kad je rekao
U redu, istina je, nije lepo, ali ukoliko se to dešava retko, nije razlog za dramu. Muškarci su loši u multitaskingu, pa ako ste ga uhvatili usred stresne situacije na poslu i ako vam je odsutnim glasom prošaputao da će vas nazvati kad reši problem, nemojte zameriti ako to ne uradi.

 

Možda mu je potrebno malo više vremena da se "ohladi", možda je otišao sa drugovima na pivo da zaboravi poslovne muke, a sasvim je moguće da mu je mozak usled svega toga izbrisao "višak podataka", uključujući i vaš poziv, i da će ga se setiti tek kad čujete ključ u bravi.

 

Kada muškarac zaćuti i ne želi da ragovara sa tobom: Razlog je samo jedan!

 

 

2. Zaboravio je vaš rođendan
Ne skroz, setio se da vam čestita tek u tri popodne, verovatno nakon što je video gomilu čestitki na vašem Fejsbuk zidu. Stara narodna izreka kaže bolje ikad nego nikad, uostalom verovatno će imati grižnu savesti zbog toga, pa ćete ove godine dobiti bolji poklon nego prošle.

 

3. Pozajmio je zajednički automobil prijatelju, a nije vas pitao
I onda ga je, naravno, po starom dobrom Marfijevom zakonu, dotični ogrebao, pa još morate da se gnjavite sa osiguranjem. U redu, opravdan razlog da mu očitate bukvicu, ali pre toga jedno pitanje - zašto je njegovom prijatelju trebao vaš automobil, sa kojim ga je objašnjenjem pozajmio?

 

Ako je lep i skup, a on ga je pozajmio da bi se hvalisao pred ženom koju želi da osvoji ili otišao na vikend-skijanje jer je njegov auto "prespor", imate pravo da budete ljuti na svog dečka. Ali, ako mu ga je pozajmio da bi prevezao nekoga do bolnice ili se preselio nakon groznog raskida, možete samo da budete srećni što imate tako dobrog i uviđavnog partnera.

 

Ubice ljubavi i strasti: 4 najveća problema u modernim vezama!

 

 

4. Zaboravio je da pozove majstora
Već pet dana za redom vodokotlić loše pušta vodu i već pet dana za redom vaš dragi obećava da će to rešiti. I svaki dan isto opravdanje: Zaboravio sam, sutra ću. Prilično iritantna situacija, slažemo se. Ali, sa druge strane, ako vaš muškarac nikad ne zaboravlja da vam ponovi koliko vas voli, koliko mu značite i koliko ste mu lepi... Na kraju krajeva, to je običan vodokotlić.

 

5. Prespavao je večeru kod vaših roditelja
Trebalo je da se nađete ispred njihovog stana, ali on se nije javljao na telefon, sve do deset uveče kad vas je još mamurnim glasom obavestio da je malo prilegao nakon posla i - zaspao kao top. Znamo da je većini žena tako nešto nezamislivo, ali istina je, muškarci su zaista u stanju "samo malo da zaklope oči" i probude se deset sati kasnije, bez obzira da li je napolju grmelo ili su pucali topovi. Ako znate da je poslednjih dana iscrpljen od posla, oprostite mu.

 

Mnogo emocija, malo prave bliskosti: Da li je vaša veza fantomska?

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...