Poza koja spaja emocije i divlju strast

Psećim položajem do ludog seksa

Mnogi parovi se odlučuju za, takozvani, doggy style seks kada žele divlji, vatreni i spontani doživljaj u krevetu. Dajemo vam kratak vodič za ovu vrstu seksualnog doživljaja
Škola sexa
18:22h
Psećim položajem do ludog seksa
Foto: Profimedia

Takozvana doggy style poza postala je jedna od omiljenijih poza u seksu. Parovima koji su u potrazi za što intenzivnijim seksualnim doživljajem, pseći položaj je najčešći izbor. Ova poza važi za jednu od najboljih kada je u pitanju stimulisanje G-tačke. Dajemo vam kratak vodič za doggy style seks.

Kratka istorijaOva poza je praktikovana još od davnina. Sam naziv je inspirisan položajem tela u kojem se žena tokom ovog seksualnog čina nalazi - oslonjena na ruke i noge (kao što pas stoji na svoje 4 šape) dok joj muškarac prilazi sa leđa. Otuda životinjska konotacija. Doggy style je predmet mnogih fantazija, naročito jačeg pola. DoživljajDoživljaj tokom ove poze je i te kako intenzivan zbog mogućnosti duboke penetracije. Takođe, ovaj položaj je pogodan za stimulaciju G-tačke. Ugao iz kog vam partner prilazi može biti različit, te su i doživljaji raznovrsniji. PrednostiPrednost ove poze je u tom što muškarac ima lak pristup klitorisu rukama tokom penetracije, te svojoj partnerki može pružiti dodatno zadovoljstvo. Takođe, njegove ruke su slobodne da lutaju po celom vašem telu, od vrha prstiju na nogama do vrata. Doggy style je poza koja omogućuje i višestruki orgazam (vaginalni i klitoralni). Mnogim parovima je oslobađajuća i zbog saznanja da ne moraju da vode računa o svojim facijalnim ekspresijama. Pošto su u nemogućnosti da se gledaju licem u lice, partneri se više fokusiraju na sam doživljaj, ne morajući da vode računa o tome kako on/ona izgleda. NedostaciPseći položaj je meta mnogih kritika. Mnogi postavljaju pitanje dominacije jačeg pola tokom ovakve vrste seksa, što proizilazi iz same prirode položaja tela. Drugi ističu životinjsku stranu. Tačno je da u ovakvom položaju tokom seksa muškarac dominira i kontroliše tok, ali obezbeđuje sjajan doživljaj za oba partnera. Međutim, ukoliko je muškarac grublji tokom ove igre, ukoliko ne kontroliše ritam, intenzitet i dubinu penetracije, ženi može biti neugodinije i ponestati snage u rukama, jer se na njih oslanja. Dakle, nije isključeno i dešava se da ovakav seks ukoliko je grublji može biti bolan za ženu. Najbolji trenutak za uraditiDoggy style nije najidealnija poza za prvo seksualno iskustvo, ili ukoliko žena nije sigurna u svog partnera ili ne poznaje dovoljno svoje telo. U svim ostalim slučajevima, može se praktikovati kad god. Neki parovi biraju ovu pozu kada žele divlji, vatreni i spontani seks.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs