Neverovatno

Najgori način da saznaš da te partner vara: 7 ljudi otkrilo bizarna iskustva!

Nije svaka prevara sasvim obična - postoje i one koje su dostojne romana
Ljubav i zavođenje 19.12.2015. - 12:32h Autor: magazin.hr
Foto: Shutterstock

Gotovo svako je barem jednom u životu pomislio da ga partner vara. A instinkt često zna da bude u pravu.

 

Ali, nije svaka prevara sasvim obična, već postoje i one koje su dostojne romana! Upravo to desilo se ovim ljudima, koji su na društvenoj mreži Reddit podelili užasna iskustva kako su otkrili da ih partner vara.

 

1. Njegova ljubavnica mi je sve rekla na venčanju našeg zajedničkog prijatelja. Jako primereno. Pokušala sam da se kontrolišem dok nismo krenuli, jer nisam želela ni njoj ni njemu da pružim zadovoljstvo da me vide kako besna i razjarena uništavam nečiji poseban dan.

 

2. Devojka i ja smo se ukrcali na let iz Londona za Las Vegas. Sedeo sam pored nje, a ona je htela da pokaže šta je planirala da posetimo kad stignemo, pa je izvadila svoj telefon. Na ekranu je bilo otvoreno dopisivanje sa jednim dečkom, kojeg poznajem, gde je napisala kako će joj on mnogo nedostajati i kako nije ni želela da ide na put. Vrata aviona su se već zatvorila. Bilo je to zabavnih 10 sati...

 

Ima ljubavnicu: Žena je u pravu kad posumnja da je muškarac vara!

 

3. Došla sam kući ranije sa posla i zatekla ih u krevetu. Pravi kliše, ali stvarno je tako bilo. Što je najsmešnije i sama sam mu predložila otvorenu vezu, ali rekao je da ne bi mogao to da izdrži. Ispalo je da je samo bio sebičan.

 

4. Došao sam kući posle duple smene i zatekao podignutu WC dasku. Ili moja žena nije išla u toalet punih 20 sati ili je u kući bio neki muškarac. Posumnjao sam da je njen, kako je govorila, gej kolega. Takođe sam znao da taj njen kolega pokušava da proda kuću, pa sam pozvao agenta za nekretnine i zatražio obilazak kuće. U hodniku njegove kuće prepoznao sam okačenu jaknu koja je pripadala mojoj ženi. Dok sam prolazio kroz dnevnu sobu, na kaminu je stajala slika moje žene sa tim likom. Razveli smo se ubrzo posle toga. Ona se udala za njega, pa prevarila i njega. Sada su se i oni razveli. Nije mi ga ni najmanje žao.

 

Ne bili im u koži: 4 žene otkrile najbizarnija seksualna iskustva!

 

5. Znam da je ovo kliše, ali to što sam se vratio kući posle 12 meseci i zatekao crnu bebu, a oboje smo beli kao sir - to ne može da bude slučajnost. Povrh svega, rekla mi je da ima neke tamnopute rođake (koje ja nikada nisam upoznao), tako da verovatno prevara odgovor za sve.

 

6. Svake noći, kad dođem kući s posla, na mom jastuku nalazio sam mrlje. Žena mi je govorila da to ja balavim u snu. I to nije sve, taj lik je koristio čak i moj peškir da obriše ostatke svoje "ljubavne" tečnosti.

 

7. Saznala sam za to na Fejsbuku nekoliko meseci posle raskida. I dalje su mi bili prijatelji njegovi braća, sestre i roditelji, pa su bili tagovani na nekim slikama. I držali njegovo novorođeno dete. Manje od 9 meseci od našeg raskida.

 

Mnogo emocija, malo prave bliskosti: Da li je vaša veza fantomska?

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...