Tokom leta otkrijte njegove osobine

Saznajte šta kupaći govori o muškarcima

Pročitajte ga na osnovu njegovog izbora kupaćih gaćica
Ljubav i zavođenje
08:38h
Saznajte šta kupaći govori o muškarcima

Baš poput žena i muškarci imaju omiljeni model kupaćih gaćica. Iako i muški trendovi brzo prolaze i gotovo svake godine donose neke novitete, navike ostaju i muškarci ih se rešavaju puno teže nego žene. Osim trendova, odabir kupaćih gaća zavisi i o karakteru muškarca koji ih nosi. Proizvođači kupaćeg asortimana za muškarce analizirali su svoje potrošače i otkrili njihove glavne karakteristikePročitajte ga na osnovu nejgvoog izbora kupa

BoksericeKlasične bokserice, kako tvrde vlasnici najpoznatijih brendova kupaćeg asortimana za muškarce, opisuju muškarca koji je spreman za vezu i nije ga strah obveza koje ona nosi. Takav model kupaćeg vole pomalo konzervativni i tradicionalni muškarci.

Dug, surferski šortsSurferski šorts postao je vrlo popularan, a može se nositi i u teretani. On opisuje tip muškarca koji je ležeran i voli ekstreman način zabave. Iako izgledaju pomalo šljampavo, vlasnici surferskog šortsa za kupanje zapravo su pravi frajeri, svesni svojih prednosti i jako dobro znaju kako se zavodi.BermudeBermude do kolena najomiljeniji je model muškog autfita za kupanje. One opisuju muškarca koji voli biti opušten, dobro se oseća u svojoj koži i ne zamara se sitnicama. Ipak, muškarci koji nose bermude u žarkim bojama ili sa izraženim printovima, vole biti u centru pažnje.

Uske boksericeMinijaturne uske bokserice nose tipovi koji imaju vrlo visoko mišljenje o sebi i svom telu, ali i oni koji su skloni preterivanju. S ovakvim komadom za plažu treba biti vrlo oprezan, jer tanka je granica između visokog samopouzdanja i narcisoidnosti. Isto tako, retko kojem muškarcu savršeno pristaju.

Slip gaćiceSlip gaćice obeležile su neka prošla vremena, ali za ovaj vrlo oskudan komad još uvek postoji mesto pod modnim nebom. Osim plivača i vaterpolista najčešće ih nose samouvereni, sigurni i poprilično optimistični muškarci, koji vole isticati svoju muškost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs