Odakle im ideje

Totalni promašaji: Ovo su najgore prosidbe ikada!

Ove prosidbe bi njihovi akteri najradije voleli da zaborave
Ljubav i zavođenje 05.12.2015. - 15:42h Autor: Zadovoljna.hr
Foto: Shutterstok

Naslušali smo se priča o emotivnim i romantičnim prosidbama koje izazivaju osmeh na licu i zauvek se pamte. Naravno, postoje i one koje bi njihovi akteri što pre želeli da zaborave. Korisnici sajta Reddit podelili su sa svetom svoje priče o najgorim prosidbama:

 

1. "Moj tata je poznat po tome da nema puno takta. Način na koji je zaprosio moju mamu je najgori na svetu. Pitao ju je koliko kila može da izgubi do septembra. Kada ga je ona zbunjeno pogledala, rekao joj je da bi tada mogli da imaju svadbu."

 

Zaprosio devojku pred punim trgom: Njenu reakciju neće nikada da zaboravi!

 

2. "Bili smo na muzičkom festivalu i malo više popili. Napravio sam prsten od dve travčice. Strašno."

 

3. "Moj prijatelj kupio je svojoj devojci dijamantski prsten za rođendan bez ikakve namere da je zaprosi. Otvorila je poklon i rekla: "Pa, naravno da ću se udati za tebe!" Umesto da razjasni neprijatnu situaciju, on je odlučio da se pravi da je stvarno želeo da je zaprosi. Na kraju su raskinuli."

 

4. "Žena kaže da joj je prosidba ostala u pamćenju kao traumatično iskustvo. Bila je trudna šest meseci s našim prvim detetom. Bili smo u stanu i spremali se da odemo na jedan sajam. Rekao sam joj da moramo ozbiljno da razgovaramo, seo sa njom, a zatim počeo priču o tome kako mi nešto jako smeta u našoj vezi i da to može da se rešisamo ako… se ona uda za mene!

 

Samo da se uda za princa: Poljubila Harija u usta nakon tri prosidbe! (FOTO, VIDEO)

 

Pre nego što sam izgovorio poslednje reči pomislila je da raskidam s njom i da ću da je ostavim samu s detetom. Počela je da plače, udarila me je i na kraju pristala. Baš sram srećnik zbog toga što je moja, samo bih voleo da sam sve izveo malo drugačije."

 

5. "Zaprosio sam svoju ženu uz malu pomoć. Policajac je zaustavio njen auto, zamolio je da izađe napolje i rekao joj da je osumnjičena za zločin. Postala je jako nervozna i tada je policajac izvadio moju sliku i rekao: "Ukrali ste srce ovog čoveka." Tada sam ja izašao iz policijskog automobila i kleknuo pred nju."

 

Nadala se prosidbi: Priredio joj je najgoru stvar u životu! (VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...