Premašio njena očekivanja

Nadala se prosidbi: Priredio joj je najgoru stvar u životu! (VIDEO)

Devojka je nasela i nakon što je ušla u kuću bila je ubeđena da će u narednih nekoliko trenutaka da bude zaprošena
Ljubav i zavođenje 02.12.2015. - 15:26h Autor: Stil
Foto: Printscreen Youtube / Beanyneilpudsey

Tokom pravog trilera u trajanju od čak 16 minuta glavni "lik" u prvom delu ovog raskida objašnjava kako je izgledala veza sa sada bivšom devojkom, koliko su bili zajedno i kako je tokom Noći veštica prvi put saznao da ga devojka vara. Međutim, ćutao je i skupljao još dokaza da bi na kraju odlučio da je zaprosi.

 

Tačnije, tako je sve vreme njegova surova osveta izgledala. Neverna devojka je nasela na to i nakon što je ušla u kuću bila je ubeđena da će u narednih nekoliko trenutaka da bude zaprošena.

 

Suprug otišao na poslovni put: Kada se vratio kući, sačekalo ga neprijatno iznenađenje!

 

Muškarac sa snimka je bio toliko povređen da je snimao čak i sve po kući, da bi kasnije mogao da dokaže da u njoj nije bilo štete ako njegova uskoro bivša devojka odluči da sve porazbija.

 

A evo o čemu se radi: muškarac je napisao dva pisma. Prvo je trebalo da potpuno razneži devojku (u čemu je i uspelo), a čak je pustila i koju suzu. Nakon toga joj je na glavu simbolično stavio jelenske rogove, dok je devojka otvarala drugo pismo u obliku srca. A tu ju je sačekalo najgore iznenađenje u životu! Tamo je bilo napisano: "Ko je jeb**i Tomas?!"

 

Muž je prevario sa najboljom prijateljicom, a onda je usledio šok: Izdaju će pamtiti dok je živa!

 

Devojci je u tom trenutku verovatno pao mrak na oči. To drugo pismo je pročitala sama, nakon što se njen sada već bivši momak udaljio iz kuće.

 

Pogledajte snimak koji je do sada za manje od nedelju dana pregledan skoro osam miliona puta.

 


 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...