Posebni ljudi

Priča jedne devojke: Uvek je imala ružne momke iako je atraktivna, evo zašto!

Džesika na prste jedne ruke može da nabroji momke s kojima se upustila u ozbiljan odnos. Pri tome, fizički joj izgled nikada nije bio pri vrhu lestvice prioriteta. Nju privlači nešto drugo
Ljubav i zavođenje 26.11.2015. - 12:41h Autor: net.hr
Foto: Shutterstock

Uvek je imala "ružne" momke. Barem su joj tako govorile prijateljice u šali. Sebe ne smatra previše atraktivnom, ali one kažu da je baš zgodna. Zato im nikada njen izbor nije bio potpuno jasan. Govorili su joj da "ide ispod sebe". Pa, šta to onda ti momci imaju, a da su ju privlačili? Ako se uklapate u ovaj opis, velika je verovatnoća da ste demiseksualka ili demiseksualac.

 

Džesika Vendrof ima 24 godine i nema previše veza iza sebe. Na prste jedne ruke ne može da nabroji momke s kojima se upustila u ozbiljan odnos. Pri tome, fizički joj izgled nikada nije bio pri vrhu lestvice prioriteta. Ono što nju privlači jeste kakvu dušu imaju ti ljudi. Džesika je, prema svom priznanju, demiseksualka.

 

"Demiseksualci ne puštaju u svoj život bilo koga. Pre bilo kakvog telesnog odnosa, svi momci su mi prvo bili prijatelji, a tek onda bismo se zbližili", kaže Džesikca i nabraja tipične odlike ove nove vrste ljudi, koji dušu stavljaju ispred fizičkog odnosa.

 

Lepa, ljubazna, inteligentna, a sama: Primenite ovih 5 navika, postaće samo vaš!

 

1. Prvo prijatelji, onda momak i devojka

 

Pre bilo kakvog upoznavanja, demiseksualci žele da saznaju ko je osoba s kojom se zbližavaju. O svojim partnerima žele da znaju šta je više moguće i to postižu kroz prijateljstvo. U početku prijateljstvo i prirodna "hemija" su najvažniji. Demiseksualci provode dane i noći s potencijalnim partnerom, razgovarajući o životu, njihovim iskustvima i sećanjima koji ih čine onakvim osobama kakvi su danas.

 

"Naša je dužnost da znamo kako si slomio ruku kada si imao 10 godina ili zašto ti je neka pesma najdraža. Moramo da znamo svaki detalj tvog života, pre nego što uopšte pomislimo na buđenje oralnim seksom", kaže Džesika.

 

5 saveta da ne budete magnet za loše partnere: Pričekajte sa seksom!

 

2. Pre klasičnog zavođenja, uz večeru i sveće, moramo da razgovaramo, razgovaramo i razgovaramo

 

Demiseksualce zastrašuju priče o upoznavanju preko interneta ili seksu s totalnim neznancem, kojeg si sasvim slučajno pokupio ili pokupila u nekom klubu.

 

"Izlasci i poznanstva čiji je jedini cilj seks, nas plaše. Nema govora o tome da pokažemo svoje mladeže na koži osobi koja ništa ne zna o našoj prošlosti, iskustvima i svemu onome što nas čini ovakvima kakvi jesmo", objašnjava Džesika.

 

3. Demiseksualci se ne upražnjavaju seks. Oni vode ljubav

 

Demiseksualci žele da budu intimni sa svojim partnerima u svakom smislu te reči.

 

"Seks za nas ne znači da pogodimo G-tačku ili da se, jednostavno, rešimo nagomilane napetosti. Radi se o otkrivanju najosetljivijih delova naših tela osobama kojima smo prethodno otkrili najosetljivije tajne iz naših života", dodaje Džesika i objašnjava kako demiseksualci vrlo pomno biraju s kime će da spavaju: "Želimo da to bude osoba koju vredi da pogledamo iskreno u oči".

 

4. Poverenje pre požude

 

Demiseksualci mogu da budu pravi seksualni manijaci. Međutim, ukoliko se ne osećaju prijatno s osobom s kojom su, oni neće da pokažu tu svoju stranu u krevetu.

 

"Moramo da znamo šta ti je u glavi, pre nego što saznamo šta ti je u gaćama. Broj partnera s kojim si spavao ili spavala i jesi li potpuno čist ili čista od polnih bolesti nama nije dovoljna informacija, kako bismo se upustili u seks", jasna je Džesika.

 

Demiseksualcima je najvažnija emotivna povezanost s partnerom. To su ljudi koji, pre nego što počnu da se pipkaju, temeljno ispipaju s kim imaju posla.

 

Proverite svog partnera: 3 znaka otkrivaju da li je materijal za brak!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...