Obratite pažnju

Ubice ljubavi i strasti: 4 najveća problema u modernim vezama!

Ako iskreno želiš da tvoja veza uspe i bude ispunjena, moraš da shvatiš sledeće - niko nije savršen
Ljubav i zavođenje 25.11.2015. - 18:50h Autor: index.hr
Foto: Shutterstock

Najveći problemi današnjih ljubavnih veza ne uključuju ni novac ni prevaru!

 

Iako brojna istraživanja tvrde kako su upravo novac i prevara glavni razlozi pucanja brojnih veza, čini se da statistika ne govori celu priču.

 

Ali, vreme je da je napokon saznate istinu, a dobra vest je to što na ove probleme i te kako možete da utičete.

 

1. Loša komunikacija
Šta zapravo podrazumeva loša komunikacija? Kada ne slušate jedno drugo, već se samo međusobno optužujete i problem baš nikada ne rešite do kraja, mislite da vam partner može čitati misli ili da u svađi mora da bude pobednik i ne želite iskreno da kažete šta vas muči. Ako radite neku od ovih stvari, prestanite što pre, naročito ako želite da sačuvate svoju vezu.

 

Voli te ili si mu samo laka zabava: Omiljena poza u seksu otkriva!

 

 

2. Loša zabava
Ako ste prestali da izlazite zajedno to će vremenom postati veliki problem. A ako mislite da se pod "zajedničko vreme" računa kada oboje ležite u krevetu i svako se zabavlja na svom laptopu, tabletu ili pametnom telefonu, to se zaista ne računa! Setite se zabavnih stvari koje ste ranije zajedno radili i ponovo ih proživite.

 

3. Manjak vremena
Bez obzira koliko vam se to čini nemogućim, morate da pronađete vreme jedno za drugo. I to svaki dan. Radite bilo šta zajedno. Večerajte zajedno, razgovarajte, izađte u šetnju, izađite sa prijateljima, vežbajte... Ako ste preko nedelje pretrpani poslom, posvetite vikende jedno drugom. Svaki par koji želi da opstane mora da ima svoje rituale i vreme koje će posvetiti samo sebi.

 

4. Nerealna očekivanja
Ako iskreno želite da vaša veza uspe i bude ispunjena, morate da shvatite sledeće - niko nije savršen! Takođe, tvoj partner može malo da se promeni zbog tebe, ali nikada se neće promeniti u potpunosti. Ukoliko zaista želite da vaša veza ima budućnost onda partnera morate prihvatiti onakvim kakav zaista jeste sa dobrim i lošim osobinama. Druge opcije za uspešnu vezu nema.

 

Zašto su žene u Srbiji same: Glavni problem je u ovome!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...