Preispitajte se

Ostavio te i otišao bez reči: Problem je u tebi, evo gde grešiš!

Ukoliko skoro svaki muškarac bez reči ode od tebe, evo gde si grešila celo vreme
Ljubav i zavođenje 11.11.2015. - 11:25h Autor: covermagazin.com
Foto: Shutterstock

Sigurno ste se nekada zapitali zašto muškarci gube interes? U jednom trenutku sve izgleda savršeno, a već u sledećem on je otišao.

 

Verovatno ste i vi nekada proveli savršeno veče s nekim muškarcem, podelili s njim svoja osećanja, osetili zainteresovanost i simpatije, možda bili i intimniji, a nakon toga vam se više nikad nije javio. Ili je neko vreme bio romantičan, govorio vam sve što ste želeli da čujete, delovao je kao vaša srodna duša, da bi se odjednom ohladio ili prekinuo vezu.

 

Mnogi muškarci nadrastu strah od obveza kako odrastaju, ali neki ne. Ako naučite da prepoznajete stabilne i samopouzdane muškarce, koji vam neće jedne večeri pričati bajke da bi već drugi dan nestali, izbećićete ovakve situacije.

 

Muškarci su (bar većina) hrabri kada se radi o ubijanju buba ili gledanju horora, međutim kada je intimnost u pitanju prave su kukavice. Ako još nije spreman da se veže, ostaviće vas s tako gorkim ukusom, da ćete se još neko vreme pitati šta to nije u redu s muškim rodom. Neki muškarci stalno ulaze u nove veze jer jednostavno ne žele da izgube osećaj da se uvek mogu spetljati s novom ženom i da su slobodni i dostupni. Za mnoge muškarce osvajanje je samo takmičenje i dokazivanje.

 

Prešao 10.000 kilometara zbog prave ljubavi: Njena reakcija će vas oduševiti! (VIDEO)

 

Žele da znaju da vas mogu imati i jednom kada vas dobiju prestajete da im budete zanimljivi. Više ne moraju da se trude da dokažu svoju moć i prelaze na novu “žrtvu” pomoću koje će sebi dokazati kako su zanimljivi, atraktivni, pametni i savršeni.

 

Postoji jedna teorija prema kojoj je najveći mit rečenica da se muškarci boje obveza. Prema toj teoriji oni se zapravo plaše da će izgubiti mogućnost osvajanja novih žena i uzbuđenja koje im ta aktivnost donosi. Kako dakle da minimalizujete šanse da ćete ga izgubiti pre nego što ga dobijete?

 

Ukoliko ne umete da procenjujete ljude, usporite! Pustite da vas stalno lovi. Niko u vezi ne bi trebalo da da sve odjednom. Požudu i želju treba stalno održavati. Nemojte se potpuno predavati, ni kada vam je on neodoljiv. Uvek čvrsto stojite na zemlji i pokušajte da održite određenu distancu. Ukoliko je potrebno zamolite i prijateljice da vas spreče u tome da se vrtite oko njega. Bolje da on razmišlja o tome hoćete li vi ostati nego kako on da pobegne.

 

Kada se dogodi hemija i muškarci osete neke stvari brže nego što su očekivali, preplaše se i bekstvo je instinktivna reakcija. Retko će ostati i suočiti se sa svojim strahom. Ukoliko usporite, više je komunikacija i više razgovora, što znači da su i veće šanse da ćete problem moći zajednički da rešite. Rešenje za ovakve situacije je isključivo razgovor.

 

Na početku će vam se činiti kao da nema problema, međutim kada pobegne već je kasno.

 

Ostaviće te, čak i ako si savršena: 3 ključna trenutka kada muškarci beže iz veze!

 

Ako vam se takve situacije češće ponavljaju, ako stalno tražite osobe koje su emotivno nedostupne, postoji mogućnost da ste i vi emotivno nedostupni i da iz tog razloga nesvesno uvek birate iste muškarce. Ukoliko naletite na muškarca koji vam već na početku obećava brda i doline nemojte dopustiti da vas njegov entuzijazam ponese. Pokušajte vi da usporite. Na taj način ćete sebe poštedeti pitanja „Kako je mogao da me ostavi kada je bio toliko zagrejan?!“.

 

Svaku ekstremnu reakciju na početku trebalo bi preispitati. Odmaknite se korak unazad i sagledajte situaciju. Bez obzira koliko se činilo da je sve kao iz snova (jer neko ko vas privlači, uzvraća vam na takav način), mudra osoba bi razmislila o skrivenim razlozima. Ovde se radi o oprezu i štićenju sebe od sigurne kasnije patnje.

 

Kada ode onaj za kojeg te sudbina veže: Neke rane bole zauvek!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...