Potpuni promašaj

Loš ljubavnik: Ovakav muškarac ne zna da zadovolji ženu!

Većina muškaraca načelno zna gde se nalazi klitoris i kako izgleda. Nažalost, mnogi još uvek nisu sigurni čemu služi
Ljubav i zavođenje 10.11.2015. - 12:55h
Foto: Shutterstock

Mačo stav, hod pun samopouzdanja i pogled koji vas skida u pokretu - sve ovo može da poseduje muškarac koji zapravo ne zna kako da tretira ženu i zavede je na pravi način. Zato, pročitajte šta može da se krije ispod njegovog naizgled galantnog stava i da li je vaš mister savršeni jedan od "onih" tipova koje ne umeju da vas zadovolje.

 

Misle da znaju sve o ženskom telu

 

Većina muškaraca načelno zna gde se nalazi klitoris i kako izgleda. Nažalost, mnogi još uvek nisu sigurni čemu služi, pa se može čuti muško kukanje da njihove partnerke svršavaju samo kada im se dodiruje klitoris. Da, većina žena može doživeti orgazam samo stimuliranjem klitorisa, a problem je u tome što mnogi muškarci ne znaju šta tačno da rade sa njim. Ako ne želite da budete loš ljubavnik do kraja života, zamolite partnerku da vas nauči kako da postupate sa vrlo važnim delom tela.

 

Vodič kroz vaginu: Sramota je koliko žena ovo ne zna! (FOTO)

 

Za njih vlažnost znači i uzbuđenost

 

To je prilično često razmišljanje. Međutim, neke žene mogu dosta da se uzbude, a da uopšte nisu vlažne. Nisu sve žene iste, pa su tako neke vlažne i kad nisu uzbuđene, jer to zavisi od niza procesa u njihovom telu. Na njenu vlažnost najviše utiče faza menstrualnog ciklusa, a ako imate partnerku koja ima problema sa tim, jednostavno nabavite lubrikant.

 

Mišljenja su da žene i muškarci isto doživljavaju seks

 

Muškarac se sjajno oseća prilikom penetracije. Neki misle da isto doživljavaju i žene, ali se varaju. Vagina je osetljiva i, da bi sve funkcioniralo kako treba, mora biti ispunjeno niz uslova. Drugim rečima, oko žene se treba više potruditi, a ne samo staviti penis unutra i misliti da je sve savršeno. To ženama tokom seksa može samo izazvati bol, a ne doneti zadovoljstvo.

 

Prosjaci ljubavi: Indijski guru objasnio zašto su brakovi nesrećni i zašto vas ljudi ne vole!

 

Ako ne doživite orgazam, misle da sa vama nešto nije u redu

 

Mnogi muškarci misle: "Ako ženi treba vibrator da bi postigla orgazam koji ne može da postigne sa muškarcem, onda nešto nije u redu sa njom". Činjenica je da nešto nije u redu sa muškarcima koji tako misle. Muški i ženski orgazam nisu jednaki, a žene ga postižu uz nešto više truda. Umesto pogrešnog načina razmišljanja, takvi muškarci trebalo bi više da se potrude oko zadovoljenja svoje partnerke.

 

Oni misle da tačno znaju šta žene žele

 

Muškarci često pretpostavljaju da znaju šta žene žele, i to na osnovi prethodnih seksualnih iskustava. Međutim, nisu sve žene iste. Muškarac nikada ne bi trebao da smatra kako će se ženi sviđati sve ono što se sviđalo njegovoj bivšoj. To takođe važi i za veze. Postoje žene kojima je lako da održavaju vezu ispunjenu neobaveznim seksom, ali i one koje se emotivno lako vežu.

 

Muž će vas prevariti iako živite u srećnom braku: Evo zašto!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...