Loš izbor za vezu

Sebičan muškarac: 5 jasnih znakova

Muškarac koji dopušta da ga čekaš je bezobziran, a na sebe će misliti u svakoj situaciji u kojoj se nađete. Pravi muškarac će se osećati prilično loše ako sazna da nije zadovoljio ženu u krevetu
Ljubav i zavođenje 18.08.2013. - 12:58h Autor: cure.ba
Foto: Shutterstock

Sebičan muškarac je loš izbor za vezu, a ako nisi sigurna da li je tvoj odabranik jedan od njih, ovo su znakovi prema kojima ćeš ga odmah prepoznati.

 

Ne sluša
Ne zanima ga šta imaš da kažeš, a to će pokazati time što uopše neće obraćati pažnju na tebe. Čak, i da si najnezanimljivija na svetu, pravi muškarac će se, barem, potruditi i učestvovati u razgovoru, a onaj sebičan neće preduzeti ni taj, minimalni trud.

 

Priča samo o sebi
Nadovezujući se na to što ne sluša, sebičan muškarac će u većini razgovora hteti da priča samo i isključivo o sebi. Druge stvari ga ne zanimaju, ipak, on je najvažniji u celoj priči, pa nije rijetkost da ćeš ti o njemu znati baš sve, a on o tebi skoro ništa.

 

Kasni
Jednom ili dva puta je u redu, ali ako moraš baš svaki put da ga čekaš 15 minuta, znači da pokušava da ispadne jako važan. Muškarac koji te pušta da ga čekaš je bezobziran, a na sebe će misliti u svakoj situaciji u kojoj se nađete.

 

Radite samo ono što on želi
U vezi bi trebalo da postoji kompromis, a ako radite samo njegove stvari, i istovremeno zapuštate sve što se tebi sviđa, vremenom se veza pretvara u svojevrsnu diktaturu. Ako mu predložiš da radite nešto po tvom izboru, a on te stalno odbija, znači da je jako sebičan.

 

Seks je samo za njegovo zadovoljstvo
Pravi muškarac će se osećati prilično loše ako sazna da nije zadovoljio ženu u krevetu, a onom sebičnom uopšte neće biti stalo. Sebični muškarci imaju jedan cilj, a to je da zadovolje sebe, a nakon toga im je sasvim svejedno šta ti osećaš.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...