5 signala da je dobar u krevetu

Pročitajte ga: Kakav je kada se ugase svetla u spavaćoj sobi?

Dobar ljubavnik je onaj koji ceni senzualnost i izvan spavaće sobe, ponaša se kao džentlmen, zna kako da vas dodirne, ne žuri mu se, i uz sve to čini da se osećate predivnom
Ljubav i zavođenje
19:06h
Pročitajte ga: Kakav je kada se ugase svetla u spavaćoj sobi?
Foto: Shutterstock

Pronašli ste novog dečka i spremni ste vezu da dovedete na viši nivo – onaj u spavaćoj sobi. U glavi ste već sto puta maštale o tom susretu i sve je bilo savršeno, ali kako možete da znate da li će vaš objekat požude i u stvarnosti dobiti peticu iz intimnog odnosa?

1. Ponaša se kao džentlmenDa li vam otvara vrata, pomaže da skinete kaput, seti se da vas pita za vaš važan projekat na poslu? Sve su to znakovi da misli na vas, a ako je obziran džentlmen izvan spavaće sobe, možete biti sigurne da će se prema vama isto odnositi i kada se ugase svetla.

2. Zna kako da vas dodirneDobar ljubavnik je onaj koji ceni senzualnost i izvan spavaće sobe. Muškarac koji vam dodiruje ruku tokom večere, nežno vam dotakne leđa dok izlazite kroz vrata, neprimetno vas uhvati za ruku dok šetate znaće kako da vas dira po celom telu.

3. Ne vrti se sve oko njegaVrlo je verovatno da tip muškarca "pričajmo sad malo o mom autu" neće biti neko sa kim ćete hteti da ponovite seks, ako do njega uopšte dođe. U krevetu će vas usrećiti onaj koji će prvo vas da pita kako ste provele dan, odvesti vas u vaš omiljeni restoran, iako nije najveći obožavatelj te hrane, pogledati sa vama romantičnu komediju...

4. Ne žuri mu seMuškarac koji želi sa vama ozbiljnu vezu zna da ste vredni čekanja. Stoga, ako vam kaže "pričekajmo" ili "ne žuri mi se" nemojte da mislite da vas odbija, već znajte da želi da vas bolje upozna kako bi vam u krevetu bio što bolji partner.

5. Uz njega se osećate predivnomMuškarac uz kojeg ćete se u krevetu osećati slobodno i nesputano ne štedi na komplimentima, te će pohvaliti svaku sitnicu koju primeti na vama i koja mu se sviđa. I, kroz način na koji vas gleda osećaćete se seksi i privlačnom. Takva hemija garantuje savršen seks.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs