Osvojite ga

Uputstvo za običnu devojku: Evo kako da postanete fatalna zavodnica preko noći!

Prvo morate imati metu, tj. onog idealnog koga želite da osvojite, a onda krenite u lov
Ljubav i zavođenje 09.11.2015. - 16:38h Autor: Super žena
Foto: Shutterstock

Ukoliko ste bacile oko na određenog muškarca, evo načina kako da ga pridobijete. Uz ovih deset jednostavnih koraka, postaćete fatalna zavodnica.

 

Budite svoji

 

Svi se trudimo prikazati u najboljem mogućem svetlu, ali postoji granica između početnog dodvoravanja i lažnog predstavljanja. Nemojte glumiti da ste nešto što niste jer takve su laži kratkoga veka.

 

Uhvatite mu pogled

 

Trenutak kada mu uhvatite pogled veoma je važan. U tom kratkom trenutku reći ćete stvari koje je nemoguće iskazati rečima. Razigranim i zavodljivim pogledom možete mu pokazati da ga želite upoznati, a na njemu je da zagrize mamac.

 

One su najpoželjnije žene Zodijaka: Horoskop otkriva 3 fatalne zavodnice!

 

Očarajte ga osmehom

 

Osmeh je jedno od ženinih najmoćnijih oružja koje može rastopiti i najhladnijeg muškarca. Ovo je najlakši način da muškarcu pokažete kako ste prijateljski raspoloženi i zainteresovani za njega.

 

Budite direktni

 

Muškarci ne znaju čitati misli, pa mu morate pokazati da vam se sviđa. To ne mora biti rečima; gestovima mu pokažite da vam je zanimljiv i privlačan. Sednite mu blizu i tokom razgovora ga nežno dotaknite. To će na njega delovati poput najjačeg afrodizijaka.

 

Budite duhoviti

 

Muškarce ništa ne obara s nogu kao devojka koja ima smisla za humor. Ovaj izuzetno delotvoran način zavođenja gotovo uvek ima pozitivne rezultate. Stoga, ako imate dobar smisao za humor, nemojte se ustručavati upotrebiti ga jer je upravo on svojevrstan pokazatelj inteligencije – a to je pravi mamac za muškarce.

 

Pazite da ne uđete u prijateljsku zonu

 

Mnoge žene prvo pokušavaju postati prijateljice, a zatim ljubavnice. Iako je to u teoriji vrlo dobra ideja, u praksi baš i nije. Istina je da dobre veze počivaju na prijateljstvu, ali pripazite da ne ostanete predugo u prijateljskoj zoni. Muškarac mora videti da ste ženstveni i nežni, a ne samo jedan od njegovih prijatelja.

 

Neke stvari neka ostanu tajna

 

Stil zavođenja u kojem odmah otkrijete sve o sebi i ponašate se poput otvorene knjige neće vam doneti dobre rezultate. U razgovoru slobodno otkrijte pokoju zanimljivost o svom životu, ali ne i sve anegdote koje ste doživeli u krevetu sa svojim bivšim.

 

Zavodnica iz senke: Čime se žene služe da bi osvojile pravog muškarca!

 

Ne forsirajte razgovor

 

Kada razgovarate s muškarcem s kojim želite imati nešto više, nastojte razgovor održati zanimljivim. Neka se ne svodi samo na puko prepričavanje svog letovanja i rasprave o cenama apartmana na Jadranu. Kada vam ponestane tema i nastupi neugodna tišina, pronađite dobar izgovor i otiđite. Iako je to poslednje što želite učiniti, na taj ćete ga način naterati da poželi da vas vidi što pre.

 

Zabavljajte se

 

Ako ste napolju sa grupom prijatelja, skoncentrišite se na njih umesto da njega stalno pratite pogledom. Zabavljajte se kao nikada u životu, zasmejavajte svoje društvo i naterajte ga da i on poželi biti deo njega.

 

Nemojte biti opsesivni

 

Ljubav je zarazna, ali nemojte joj dopustiti da vas pretvori u opsesivnog manijaka. Nemojte mu stalno slati poruke, zivkati ga i pojavljivati se u svakom kafiću u kojem se on nalazi. Tako ćete ga oterati od sebe. Dajte mu vazduha.

 

Definicija seksepila: 9 seksi zapovesti iskusnih zavodnica!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...