Uverite se i sami

Ako počne da se ponaša bezobrazno, ignorišite ga: 4 cake da misli samo na vas!

Ako i vi u vašoj vezi shvatite da su emocije počele da blede, kao i strast, ne očajavajte, jer ćete uz pomoć ovih trikova uspeti da povratite sve to što je počelo da se gubi
Ljubav i zavođenje 06.11.2015. - 18:34h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Profimedia

Strast u dugim vezama zna nekada da se izgubi, ali zato postoje neke ženske "fore" zbog kojih ćete ga naterati da razmišlja o vama i da mu nedostajete, čak i ako ste već godinama zajedno.

 

Ako i vi u vašoj vezi shvatite da su emocije počele da blede, kao i strast, ne očajavajte, jer ćete uz pomoć ovih trikova uspeti da povratite sve to što je počelo da se gubi.

 

Počnite da ga ignorišete, ali ne previše

 

Ako se partner prema vama ophodi hladno i ravnodušno, počnite da ga ignorišete i pređite na njegov način igre. Kada vas zove, ne javljajte se i skoro uvek budite zauzeti za njega. Neka shvati da mu u stvari nedostajete i da ste mu potrebni, pa makar i na pet minuta.

 

Ni u ludilu vam neće reći: 7 stvari koje muškarci žele u krevetu!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Sačekajte sa odgovorima na poruke i javljanjem

 

U svim slučajevima kada nam draga osoba pošalje poruku, odmah požurimo da joj odgovorimo i da vidimo šta nam je napisala. U ovom slučaju zaobiđite brze odgovore na poruke. Neka malo čeka. Posle nekoliko sati (ili manje, ako ne možete da izdržite), odgovorite mu i kažite da ste nešto radili. Shvatiće da možete da provedete vreme i bez njega. Isto tako će se u međuvremenu pitati šta se dešava i pokušaće na sve načine da dođe do vas.

 

Nezaboravan seks

 

Ništa nije bolje od dobrog seksa. Ako ga iznenadite i dobro ga zabavite u krevetu, poželeće vas još jače i neće moći da prestane da misli na vas. Priredite mu neko iznenađenje, upotrebite maštu i odlično raspoloženje će biti zagarantovano.

 

Taktika za vrhunski seks, ludački orgazam: 6 načina da prepoznate dobrog ljubavnika!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Međutim, ako se ponaša ravnodušno prema vama, a vi ste mu već pripremili nešto, ponašajte se potpuno isto. To će ga začuditi, ali isto tako i zainteresovati. Neće znati šta ga je snašlo.

 

Ispričajte mu šta ste radili ceo taj dan

 

Najbolji način da pokrenete razmišljanje o vama kod svog partnera jeste da ga nazovete i da mu kažete šta ste radili i kako ste se zabavili bez njega. Pošto i on želi da se druži sa vama i da vas on sam zabavi, automatski će poželeti da je tu sa vama.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...