Ne činite ih

Čak i najpametnije žene prave ove greške: 3 stvari koje uništavaju svaku vezu!

Svi samo želimo da budemo voljeni, a upravo zato često prihvatamo mnogo manje, nego što u stvarnosti zaslužujemo
Ljubav i zavođenje 04.11.2015. - 15:37h Autor: index.hr
Foto: Shutterstock

Često si u vezama koje se najčešće završe brzo i propadnu uz svađu? Možeš da kriviš svog dečka, možeš da kriviš horoskop, možeš da kriviš činjenicu da jednostavno još nisi pronašla onog pravog, ali možda bi bilo vreme da jednostavno staneš i razmisliš o zajedničkoj stvari u svim svojim vezama - o sebi. Čak i najpametnije žene često prave ove greške kojima uništavaju svoju vezu.

 

1. Prihvataš manje nego što zaslužuješ

 

Svi samo želimo da budemo voljeni, a upravo zato često prihvatamo mnogo manje, nego što u stvarnosti zaslužujemo. Ako stalno prihvataš manje i zadovoljavaš se sitnicama, vremenom počinješ da zameraš svom dečku što ti ne daje dovoljno. Umesto da se svađaš jer ti ne daje šta želiš, možda bi bilo pametno da mu prvo kažeš šta želiš.

 

Niste u vezi? Ove 3 stvari ne smete da zaboravite!

 

2. Bojiš se da ćeš da ispadneš naporna

 

Svaka žena je barem jednom bila u situaciji da će radije da popusti nego da ispadne žena koja previše traži. Ako ne tražiš ono što želiš i ako se ne boriš za sebe, vremenom će veza da ti se pretvori u mučenje koje nećete moći da trpite ni ti, ni tvoj dečko.

 

3. Nadaš se nemogućem

 

Ako si ikad pomislila da ćeš moći da promeniš svog dečka, nisi jedina. Svako od nas ima ideju da će da promeni osobu s kojom je u vezi, ali retko ko želi da prizna da to baš i nije toliko jednostavno. Na dečku možeš da menjaš sitnice, ali ako misliš da ćeš da mu promeniš karakter, uništićeš vezu koja ne može da trpi takve promene.

 

Ni grudi, ni guza: 7 stvari koje su muškarcima najseksepilnije kod žena!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...