Fore koje pale

Lukavi ženski trikovi: 4 cake da po ceo dan misli samo na tebe!

Ako se partner prema vama ophodi hladno i ravnodušno, počnite da ga ignorišete i pređite na njegov način igre
Ljubav i zavođenje 03.11.2015. - 18:45h Autor: novi.ba
Foto: Shutterstock

Strast u dugim vezama zna nekada da se izgubi, ali zato postoje neke ženske "fore" zbog kojih ćete ga naterati da razmišlja o vama i da mu nedostajete, čak i ako ste već godinama zajedno.

 

Ako i vi u vašoj vezi shvatite da su emocije počele da blede, kao i strast, ne očajavajte, jer ćete uz pomoć ovih trikova uspeti da povratite sve to što je počelo da se gubi.

Počnite da ga ignorišete, ali ne previše
Ako se partner prema vama ophodi hladno i ravnodušno, počnite da ga ignorišete i pređite na njegov način igre. Kada vas zove, ne javljajte se i skoro uvek budite zauzeti za njega. Neka shvati da mu u stvari nedostajete i da ste mu potrebni, pa makar i na pet minuta.

 

Sačekajte sa odgovorima na poruke i javljanjem
U svim slučajevima kada nam draga osoba pošalje poruku, odmah požurimo da joj odgovorimo i da vidimo šta nam je napisala. U ovom slučaju zaobiđite brze odgovore na poruke. Neka malo čeka. Posle nekoliko sati (ili manje, ako ne možete da izdržite), odgovorite mu i kažite da ste nešto radili. Shvatiće da možete da provedete vreme i bez njega. Isto tako će se u međuvremenu pitati šta se dešava i pokušaće na sve načine da dođe do vas.

 

On je uradio ovih 12 stvari, a njoj su zaklecala kolena: Žene prosto odlepe za ovakvim muškarcem!

 

 

Nezaboravan seks
Ništa nije bolje od dobrog seksa. Ako ga iznenadite i dobro ga zabavite u krevetu, poželeće vas još jače i neće moći da prestane da misli na vas. Priredite mu neko iznenađenje, upotrebite maštu i odlično raspoloženje će biti zagarantovano. Međutim, ako se ponaša ravnodušno prema vama, a vi ste mu već pripremili nešto, ponašajte se potpuno isto. To će ga začuditi, ali isto tako i zainteresovati. Neće znati šta ga je snašlo.

 

Ispričajte mu šta ste radili ceo taj dan
Najbolji način da pokrenete razmišljanje o vama kod svog partnera jeste da ga nazovete i da mu kažete šta ste radili i kako ste se zabavili bez njega. Pošto i on želi da se druži sa vama i da vas on sam zabavi, automatski će poželeti da je tu sa vama.

 

Osvojio si me, učinio da pred tobom treperim: Najstarija ljubavna pesma ostaviće vas bez reči!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...