Obratite pažnju

Veštine zavodnika kojem ni časne sestre nisu odolele: Top 10 saveta da osvojite koga god želite!

Ne otkrivajte svoju igru i ostavite je da razmišlja o vašem sledećem potezu. To će uzbuditi ženu, jer žene vole da maštaju i priču koja nema jasan i predvidiv kraj, smatrao je on za dame, a isto važi i za jači pol
Ljubav i zavođenje 26.10.2015. - 21:53h Autor: cafe.ba
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Osim hiljada slomljenih srca, Kazanova je ostavio iza sebe i nezavršene memoare, u kojima je zabeležio mnoštvo svojih seksualnih podviga.

 

Oni koji su imali problema na ljubavnom planu, pokušavali su da otkriju u čemu je tajna fatalnog zavodnika na čiji šarm, prema svedočenju mnogih, čak ni časne sestre nisu bile imune.

 

Evo 10 Kazanovinih saveta.

 

Lekcija 1: Naučite da pričate zanimljivo

 

Pripovedački dar bio je Kazanovina najveća tajna. Imao je neverovatnu moć da privuče pažnju žena i da im obuzme um, dok ne počne da se kupa u njegovim lepim rečima. Kada savladate ovu veštinu, reči će odzvanjati u glavi druge osobe i postaće vam naklonjena brže nego što bi inače, smatrao je on.

 

Lekcija 2: Živite kako vam je volja

 

Jurnjava za ženama je zabavna, ali to ne treba da bude osnovni i jedini cilj života. Ako vodite sadržajan i živopisan život, žene će biti prirodno privučene. One će videti da ste drugačiji od ostalih muškaraca i želeće da budu deo vašeg zanimljivog sveta.

 

Najjači afrodizijak za muškarce: Ženski adut na koji padaju i nedodirljivi!

 

 

Lekcija 3: Prema svakoj se ponašajte kao da je posebna

 

Žene vole romansu i da se osećaju jedinstvenom. Ne tretirajte svaku ženu isto, nego onako kako bi trebalo. To podrazumijeva pažnju i brigu o njenim emocijama, a ne obasipanje skupim poklonima i papučarenje. Ukratko, budite džentlmen.

 

Lekcija 4: Spontanost je seksi

 

Žene su božanstvena bića, ali im brzo sve dosadi. Žude za avanturom i zato budite spontani; to je jedini način da ih zavedete. Ako ličite na druge muškarce u svakom pogledu, koju to ženu može da zainteresuje?! Povedite je u avanturu, koja uopšte ne mora da bude skupa.

 

Lekcija 5: Bavite se njenim interesovanjima i razmišljanjima

 

Dati kompliment za igled je lepo i vrlo lako. Ako je žena lepa, to je čula 1.000 puta. Zato je važno da saslušate ženu, da oseti da ste zainteresovani. Šta ona voli? Zbog čega se smeje? Tako ćete se najbolje i najbrže povezati.

 

Ni grudi, ni guza: 7 stvari koje su muškarcima najseksepilnije kod žena!

 

 

Lekcija 6: Divite se njenoj čulnosti

 

Kazanova je bio veliki ljubitelj feromona i afrodizijaka. Zato je parfemisao svoju sobu cvetnim mirisima, jer je verovao da to povećava seksualni apetit. Ništa vas ne košta da pokušate. Šampanjac i ostrige su čuveni zbog afrodizijačkih svojstava; podsvesno “primoravaju” ženu da bude otvorenija za seks.

 

Lekcija 7: Strpljenje, strpljenje, strpljenje

 

Budite štedljivi na rečima, recite ženi ono što treba da čuje i čekajte njenu reakciju. Ne sme da joj bude neprijatno; vi morate duboko da je privučete, a za to je potrebno vreme.

 

Lekcija 8: Dajte joj lepe poklone

 

Ne kupujte ženama stvari zato što mislite da će vas zbog njih zavoleti. Poklanjajte joj samo ono što će je uzbuditi, pokazati joj da brinete o njoj i nešto što će je nasmejati.Seksi donji veš spada u ovu grupu poklona.

 

Žene, ovako ga nećete zavesti: Greške posle kojih nema nazad!

 

 

Lekcija 9: Budite razigrani

 

Ni život ni žene ne treba posmatrati suviše ozbiljno. Igrajte se sa ženama. Seks je igra za odrasle i zato hranu, piće i sve što doživljavate smatrajte putem ka seksu. Predigra je igra koja počinje od trenutka kada ste upoznali ženu. Koristite igru da biste je preokrenuli u svoju korist. I njenu, naravno.

 

Lekcija 10: Ne otkrivajte sve karte

 

Kazanova je bio kockar. Znao je da mora da bude nepredvidiv u zavođenju, kao i za pokeraškim stolom. Ne otkrivajte svoju igru i ostavite je da razmišlja o vašem sledećem potezu. To će uzbuditi ženu, jer žene vole da maštaju i priču koja nema jasan i predvidiv kraj.

 

Primenite ove savete i na jači pol - kada je u pitanju zavođenje, razlike skoro i da ne postoje!

 

Doktorirali zavođenje: Ovi muškarci su majstori za flert, osvojiće i nedodirljive!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...