Skrivene emocije

Kako seješ, tako žanješ! Iražajni broj otkriva ljubavnu sudbinu: Jedinice zavisne od dominacije!

Dvojke su zavodljive, privlačne i šarmantne. Međutim, često plaćaju danak zbog svoje nesamostalnosti
Ljubav i zavođenje 25.10.2015. - 12:34h Autor: astro-portal.hr
Foto: Shutterstock

Kao što se u numerologiji vaše karakterne osobine ogledaju u ličnom broju, tako se i vaša emotivnost reflektuje kroz izražajni broj.

 

Ovaj broj oslikava skrivena osećanja, tajne emocija, kao i ono čemu stremite i što vas čeka u vezama.

 

Kako izračunati izražajni broj

 

Ovaj broj dobija se dodavanjem ličnog broja bioritamskom broju.

 

Bioritamski broj otkriva sve: Kome sledi luksuz, kome beda i nesreća!

 

Na primer, ako ste rođeni 03. 12. 1962. godine, onda je:

 

Bioritamski broj: 3 + 12 = 15 = 1 + 5 = 6  (znači dan + mesec)

 

Generacijski broj: 1 + 9 + 6 + 2 = 18 = 1 + 8 = 9 (godina rođenja)

 

Lični  broj = bioritamski + generacijski = 6 + 9 = 15 = 1 + 5 = 6

 

Izražajni broj = bioritamski + lični broj = 6 + 6 = 12 = 1 + 2 = 3

 

U ovom slučaju - izražajni broj je 3.

 

Na ovaj način izračunajte svoj izražajni broj i ispod pročitajte analizu.

Izražajni broj 1
Ovaj broj pripada izuzetno nezavisnim i impulsivnim osobama. U sentimentalnim vezama, one su sklone krajnostima koje se direktno odražavaju na njihovu emotivnost u pozitivnom ili negativnom smislu. Sebi uvek biraju partnera nad kojim mogu da dominiraju. Međutim, kada dominacija nestane, tada se javljaju problemi i najčešće dolazi do raskida veze.

 

Budući da je jedinica vrlo jak izražajni broj, njegovi vlasnici uglavnom se dobro nose sa svojim autoritetom, tako da su ovakvi ekstremi vrlo retki.

 

Prosjaci ljubavi: Indijski guru objasnio zašto su brakovi nesrećni i zašto vas ljudi ne vole!

 

 

Izražajni broj 2
Dvojke su zavodljive, privlačne i šarmantne. Međutim, često plaćaju danak zbog svoje nesamostalnosti. S obzirom na to da ne mogu da žive same, kompromisno rešenje nalaze čak i u vezama sa neadekvatnim partnerima. Ali u takvim situacijama dobro se snalaze tako što se prilagođavaju i često čine ustupke suprotnoj strani.

 

Dvojke su vrlo otvorene prema svojoj okolini kojoj rado otkrivaju svoje emocije. Zadovoljavaju se i sa najmanjom pažnjom voljene osobe, koja im daje stimulans da se za njenu ljubav bore do kraja.

 

Izražajni broj 3
Izražajni broj tri pripada umetničkim dušama koje maštovitost, inspiraciju i nesvakidašnjicu prepliću čak i kroz svoj emotivni život. S njima je uvek prijatno, jer ličnu pozitivnu energiju rado razmenjuju sa drugima.

 

Kao partneri su vrlo emotivni i strastveni. Kada su zaljubljeni ne smeta im da budu u senci suprotnog pola, jer za njih je ljubav sentimentalna igra. U suprotnom one joj se ne predaju. Svaka monotonija guši u ovim osobama ljubavni zanos, a samim tim i interes za dalji opstanak. Tada se okreću i odlaze bespovratno u nepoznatom pravcu.

 

Ozloglašeni: Tri najsramnije karakteristike svakog znaka! Koja je vaša?

 

 

Izražajni broj 4
Osobe koje pripadaju ovom broju sklone su flertu i kratkotrajnim vezama. Ali to su posledice njihove nesigurnosti, zatvorenosti i ranjivosti. Urođeni strah od napuštanja čini ih vrlo nepristupačnim i rezervisanim. Međutim, kada prihvate neku osobu, istog momenta sledi velika transformacija njihove ličnosti. Onda postaju najvernije, najplemenitije i najtolerantnije.

 

U tom slučaju njihov partner može slobodno da se opusti, jer će kraj sebe imati jednu izuzetnu ličnost.

 

Izražajni broj 5
Petica kao izražajni broj pripada osobama koje stalno lebde u oblacima ljubavnih snova. Vole slobodu, putovanja, pustolovine i sve drugo što je lepo i neobično. Poseduju nesvakidašnji šarm koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

Zavode energično i strasno, što je u direktnoj vezi s njihovim temperamentom. Kada konačno osvoje pravu osobu onda se smiruju i budu joj verni do kraja života. Ovo je najkontradiktorniji broj, jer predstavlja i slobodu i nezavisnost, i odanost i privrženost.

 

Kompleksaš bez ukusa, igraćeš kako on svira: Najgori znak u celom Zodijaku!

 

 

Izražajni broj 6
Šestica je broj harmonije i ljubavi. Nju očarava lepota, blagost, ljudska dobrota. Ona je pristalica tolerancije i vernosti, a isto očekuje i od suprotnog pola.

 

Ovo je ujedno i broj fatalnih žena koje su osvajale najmoćnije muškarce. Znale su da ih potčine sebi i zauvek zagospodare njihovim srcima. One su voljene, poštovane i poželjne u svakom okruženju. Šestica je broj koji svojim nositeljima aspektuje jedinstvenost i neponovljivost u svakom pogledu.

 

Izražajni broj 7
Osobe s ovim brojem su tajnovite, povučene i vrlo zatvorene. Teško pokazuju osećanja i vrlo su tajanstvene za suprotni pol.

 

Možda mnogima sedmica deluje nezainteresovano i ravnodušno. Ali u suštini nije tako, jer se u njima krije lavina emocija koje se ne mogu zaustaviti kad se pokrenu. Tada sedmica nikog ne ostavlja ravnodušnim, jer one kad vole to je onda prava i bezuslovna ljubav koja se ne može pronaći ni kod jednog drugog broja.

 

Hit na internetu! Gde ćete biti za 10 godina: Vaga na robiji, Lav beskućnik bez dinara!

 

 

Izražajni broj 8
Osmice su vrlo odane, osećajne i privržene. Svoje emocije nikada ne skrivaju i vrlo su rečite kada ih pokazuju. Njihova privlačnost se vrlo pozitivno reflektuje preko uma i snažne ličnosti, koja kao magnet deluje na suprotni pol.

 

Osmice ne tolerišu neveru i ne praštaju preljubu. Uvek prve prekidaju neuspešnu vezu, bez obzira na partnerov stav i mišljenje. One su vrlo principijelne i nikad se ne vraćaju starim ljubavima.

 

Izražajni broj 9
Osobe sa izražajnim brojem devet su dobronamerne, širokog duha i savremenih shvatanja. Nisu posesivne, ali su osetljive na neuzvraćenu ljubav. Poseduju dobru intuiciju koja im znatno pomaže u pronalaženju pravog partnera.

 

Ovo je jedini broj koji voli odabranu osobu zbog onoga što ona jeste, ili bolje rečeno, devetka se može osvojiti samo pravim ljudskim kvalitetima. Ona nije koristoljubiva i emocije uvek stavlja iznad materijalnih interesa. Za nju ljubav nije samo zajednički život već mnogo više od toga.

 

Indijski horoskop otkriva kakvi ste: Harizmatični ili mračni?

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...