Horoskop

Nema sreće za njih: Tri horoskopska znaka osuđena da zauvek ostanu sami!

Usamljeni vukovi. Samci. Večite neženje, Ovi horoskopski znakovi imaju tu tešku sudbinu
Ljubav i zavođenje
20:24h Autor:
Foto: Shutterstock

Kažu da niko nije rođen da živi sam, ali nekome je samoća trenutna faza a  nekome, nažalost, stil života koji delimično zavisi i od rasporeda planeta u trenutku nečijeg rođenjaKada bi svaki čovek mogao da bira, retko ko bi se svojevoljno odlučio na samovanje. Većini ljudi ideal sreće predstavlja harmoničan odnos sa životnim saputnikom koji upotpunjuju deca.

 

U stvarnosti mnogi žive potpuno drugačije, kod njih ne postoji ”mi” već samo prvo lice jednine. I kako vreme protiče, čini se da je to trajno stanje stvari. Nešto zavisi od samih životnih okolnosti, a nešto i od horoskopskog znaka u kojem je neko rođen. Otkrijte prema kome su zvezde naklonjenije i dopuštaju im da uživaju u ljubavnoj sreći, a ko će najverovatnije ostati sam do kraja života.

 

Blizanci

 

Za pripadnike ovog vazdušnog znaka karakteristična je radoznala, gotovo dečija priroda. Upravo ta prevelika radoznalost ih tera da istražuju svet i da se upoznaju sa najrazličitijim osobama. U tome im pomaže njihova komunikativnost i što su prema ljudima uvek prijateljski nastrojeni. Retko kad imaju bilo kakvu vrstu predrasuda pa ih upravo ta osobina često uvali u emotivne nevolje.

 

Za Blizance je karakteristično da za partnera neretko odaberu emocionalno nedostupnu ili osobu koja je već u vezi ili u braku. Ako je prvi slučaj u pitanju, u stanju su da enormno pate ali ne odustaju jer smatraju da će se druga strana ipak promeniti.

 

Mudra žena mora naučiti kako da se nosi sa promenom: Šta te očekuje od dvadesete do pedesete godine!

 

 

Veliki problem Blizanaca je to što im je glava često u oblacima pa ne vide realno stanje stvari. Ova njihova mana dolazi do izražaja i kad se zaljube i otpočnu vezu sa zauzetom osobom. Smatraju da je dovoljno biti pažljiv i strpljiv pa da će se sve preokrenuti u njihovu korist. Pošto se to najčešće ne desi, izgube silno vreme u iščekivanju onog što priželjkuju i na kraju budu potpuno slomljeni. Najgore je od svega što oni zaista žele brak i decu, ali u većini slučajeva ne izaberu adekvatnu osobu za realizaciju. Pošto su veoma društveni i kreću se bukvalno svuda, upoznaju dosta ljudi, neki od njih im se učine interesantnim ali za njih se samo kratkotrajno vežu. Čak i ako sa nekim otpočnu porodični život, sreća bude kratkog veka jer ta osoba najčešće zbog bolesti ili nesrećnog slučaja napusti ovaj svet i Blizanac opet ostaje sam.

 

Lav

 

Pravi predstavnik jednog vatrenog znaka - energičan, zabavan i dinamičan, tako da osvaja gde god da se pojavi. Izuzetno su pričljivi pa privlače pažnju suprotnog pola, što im omogućava da ostvare svoju najveću želju - da budu obožavani i da im se dive.

 

Osuđeni da lutaju: Ova tri horoskopska znaka će imati više od jednog braka!

 

 

Veze u koje ulaze su često isključivo seksualne prirode, iako druga strana neretko očekuje nešto više od toga. Lavovi su pravi srcelomci i ne vode mnogo računa da li će nekoga povrediti, čak i kada je reč o osobi sa kojom ima decu. Međutim, kao po pravilu, i za njega se uvek nađe neko ko je fatalan. Tada je u stanju da toj osobi ponudi ceo svet, da joj priređuje najluđa iznenađenja i iskazuje svoju ljubav na vrlo neobične načine. Koliko god da je ta veza intenzivna i puna strasti, Lav na kraju najčešće ostaje potpuno uništen, jer druga strana ne može da podnese njegovu impulsivnost, ishitrene odluke i preterani avanturizam.Zapravo, veliki problem Lava je što bi hteo da osoba koju voli uvek bude tu za njega, a smatra da ipak najbolje funkcioniše kad ga ništa ne sputava.  Bez obzira na veze i vezice koje uslede posle te fatalne ljubavi, on najčešće starost provodi usamljen, razmišljajući o tome kako bi mu život bio potpuno drugačiji da su ostali zajedno.

 

Vodolija

 

Pripadnici ovog vazdušnog znaka su izuzetno inteligentni i elokventni, što u kombinaciji sa njihovim neospornim šarmom čini da su gotovo neodoljivi. Međutim, to u njihovom slučaju najčešće nije preduslov da budu srećni i emotivno ispunjeni.

 

Ako po svaku cenu želite da budete u vezi: Ovih 11 stvari vas mogu zadesiti!

 

 

Koliko god da znaju dobro da posavetuju druge po pitanju ljubavnih problema, toliko sami srljaju u propast. Uvek slušaju srce i često se upuštaju u veze sa onima koji nisu pogodni za kvalitetan emotivni odnos. Iako je Vodoliji to od starta jasno, njena hazarderska priroda tera je da ostane u toj priči jer je zanima šta će biti na kraju.

 

Uopšte ne umeju da taktiziraju, a partneru se predaju ne 100 već 200 posto. Čak i kad uđe u neku iole normalnu emotivnu priču, njenom partneru najčešće smeta njeno slobodoumlje i što na svet gleda drugačijim očima u odnosu na većinu ljudi. Kad oseti da druga strana pokušava da je zarobi i sputa, jedno vreme možda i pokuša da se prilagodi, ali najčešće beži glavom bez obzira. To će učiniti čak i ako oformi sopstvenu porodicu, jer njoj je idilična porodična slika pred svetom manje bitna od sopstvene slobode. Ona ne želi da igra ni po čijim pravilima, već da živi po sopstvenim, a  u većini slučajeva, samoća je cena koju plaća za to.

 

Šta nam donosi vladavina Škorpije: Izbegavajte ove datume najvećih kriza!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...