Prevarena devojka

Drugarica joj preotela dečka: Gorko iskustvo i naravoučenije za ceo život!

Ostala i bez partnera, i bez najbolje prijateljice, sa gorkim ukusom u ustima
Ljubav i zavođenje 21.10.2015. - 12:00h Autor: navidiku.rs

Kada se tuga zbog napuštenosti pomeša sa gorčinom izdaje

 

“Nebo mi se sručilo na glavu kada me je dečko sa kojim izlazim prevario sa najboljom drugaricom. U trenutku sam se osetila očajno! Oni su bili srećni i tvrdili su kako žele da mi pomognu! Ali, kako da prihvatim pomoć onih koji su me izdali! Prestala sam da se viđam sa njima, i ostala sam i bez partnera i bez drugarice”.

 

Ljubav i izdaja

 

"Ne znam na koga se više ljutim: na njega ili na nju, jer su oboje izigrali moje poverenje. On nju na početku nije podnosio, a ja sam mu pričala sve najbolje o njoj! A ona, ona je znala svaki detalj naše veze, sve o njemu i našoj ljubavi. Kako je mogla da počne da flertuje sa njim?! U stvari, ja sam ih spojila i bacila jedno drugom u naručje, i ispala žrtva njihove zavere! Mi smo bili nerazdvojni trio, uvek smo zajedno izlazili, planirali zajedno putovanja, i on me je uvek pred njom ljubio i mazio! Jednom je ona rekla da ima nekog i ja sam se radovala tome, ali nije bilo nikog, nije bilo ni tria, samo njih dvoje, a ja sama.

 

Kako sam mogla da predvidim da će mi preoteti dečka, drugarici koja ju je savetovala i tešila kada bi se posvađala sa dečkom. Naše prijateljstvo je bilo toliko čvrsto da sam s njom podjednko delila radost kao i tugu. Jednom sam joj rekla kako razmišljam o tome da počnem da živim sa momkom u čemu me je ona ohrabrivala i rekla kako smo stvoreni jedno za drugoKako sam mogla da pretpostavim da ga ona voli?"

 

Preotela ga od žene i otkrila kako je uspela: Bila sam ljubavnica, sada sam mu supruga!

 

 

Kada se neko umeša

 

Tačno je da ste vi nesvesno spojili vašeg dečka i drugaricu. Hteli ste da se slažu, da biste mogli zajedno da izlazite, a oni su se zaljubili ! Vaša drugarica je sigurno pokušavala da odoli, zato vas je ubeđivala da ste divan par. Ali, zar ne mislite da ste bili malo surovi pričajući joj stalno o vašoj harmoniji i srećnoj budućnosti, dok je ona bila sama?

 

Podvojena ljubav

 

Što se tiče vašeg dečka, koji se na početku priče posevećivao samo vama, morao je da nauči da vas deli, jer ste vas troje bili uvek zajedno. Došlo je do mešanja osećanja i on je počeo da vas voli obe. Vas dvoje niste ništa radili bez drugarice. Imali ste sa njom jako prisan odnos koji je i on želeo da ima sa njom. Za njega ste bile kao dve bliznakinje, identične, a tako različite. Privuklo ga je zabranjeno voće i nije mogao da odoli želji koju je osećao prema drugarici. Popuštajući strastima, vaš dečko i vaša drugarica su uništili stabilnost tria. Ali ono što vi zovete zaverom i izdajom je posledica asimetrične strukture, neravnoteže.

 

Samo je jedno narovoučenije iz cele ove priče: izbegavajte trouglove, tj. nikada ne mešajte dečka sa drugaricom. A u ljubavi naučite da sačuvate misterioznost i intimnost od drugih!

 

Muž će vas prevariti iako živite u srećnom braku: Evo zašto!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...