Nije sve u izgledu

Ni grudi, ni guza: 7 stvari koje su muškarcima najseksepilnije kod žena!

Muškarcima je često seksipilnija nenašminkana žena koja na sebi ima običnu trenerku, ali iz nje zrači dostojanstvo, saosećanje i inteligencija, nego žena opsednuta svojim izgledom koja iz kuće ne izlazi ako nije sređena od glave do pete
Ljubav i zavođenje 17.10.2015. - 19:40h Autor: 24sata.hr
Foto: Shutterstock

Obeležja seksepila nisu samo lepe grudi, čvrsta zadnjica ili duge noge u halterima i štiklama, već mnogo više od toga - energija kojom žena zrači, njeno držanje, način razmišljanja i ponašanje prema drugima. Na primer, muškarcima je često seksipilnija nenašminkana žena koja na sebi ima običnu trenerku, ali iz nje zrači dostojanstvo, saosećanje i inteligencija, nego žena opsednuta svojim izgledom koja iz kuće ne izlazi ako nije sređena od glave do pete, a iz nje izbija hladnoća, neljubaznost, sebičnost i površnost.

 

Ovih sedam osobina ženu čine izuzetno seksepilnom:

 

1. Samouverenost

 

Psihički jaka žena koja hoda ponosno, uzdignite glave, uspostavlja kontakt očima, a na licu ima širok osmeh privući će pažnju i žena, a kamo li muškaraca.

 

5 navika izuzetno erotičnih dama: Da li znate kako da imate srećnu i uspešnu vezu?

 

2. Ambicioznost

 

Žene koje tačno znaju šta žele u životu i tim putem idu bez straha, neodoljive su muškarcima. One su za njih izazov s kojim žele da se uhvate "u koštac".

 

3. Strast

 

O, da, strastvena žena će muškarca da izludi jer, ako je strastvena u svim aspektima života, takva je i u krevetu. Osim toga, zadovoljstvo je biti uz nekoga ko sa strašću radi bilo koji posao ili strastveno nekoga voli.

 

Nešto sasvim drugačije: 10 stvari koje muškarci obožavaju na ženskom licu!

 

4. Ljubaznost

 

Ovaj kvalitet je sve ređi u današnjem društvu i zato je jako lepo videti nekoga ko je saosećajan. Takva žena muškarce ostavlja bez daha jer pokazuje da joj nije svejedno kako se drugi ljudi osećaju, posebno ako su u njenoj blizini.

 

5. Iskrenost

 

Još jedan kvalitet na koju sve češće ne nailazimo kod ljudi. Iskrena žena neće da menja sebe i svoje stavove ni zbog koga, a to što je iskrena pokazuje da poštuje sagovornika ili partnera, što je osnova za građenje dobrih osnova za vezu. Muškarcima su iskrene žene vrlo zanimljive.

 

Muškarcima uopšte nisu seksi: Navike zbog kojih beže od žena!

 

6. Otmenost

 

Doza otmenosti u držanju i ponašanju svaku ženu čini ženstvenijom i to nikako nema veze s odećom koju nosi, kućom u kojoj živi ili automobilom koji vozi. Radi se o dostojanstvu koji iz nje zrači i to je vrlo privlačno, piše The Huffington Post.

 

7. Inteligencija

 

Ona muškarcu pokazuje da kraj sebe ima ženu s kojom će uvek imati teme za razgovor, raspravu, koja će želeti da vidi sve i o svemu ponešto da nauči. Nema ništa gore nego živeti s nekim ko ne pokazuje interes baš ni za šta, osim za, recimo, kako otići i vratiti se s posla, tračarenja o drugim ljudima, razmišljanja šta pojesti, kako otići u šoping, teretanu...

 

Kako da znate da li ste mu seksi: Top 5 signala koji ga otkrivaju!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...