Pokušaj

Sedam istina koje će ti bivši reći u lice, a nikad nisi smela da ga pitaš!

Sada je vreme da bivšeg pitaš sve šta te zanima, a on će drage volje da ti kaže u lice sve istine koje bole
Ljubav i zavođenje 16.10.2015. - 20:18h Autor: mondo.rs
Foto: Shutterstock

Posle raskida uglavnom barem jedan od partnera ima gomilu stvari, koje bi želeo da pita svog nekadašnjeg životnog saputnika. A ovo su sedam najčešćih:

 

Da li sam ti nedostajao/la

 

Prošlo je dosta vremena od kada ste se videli, a još više od kada ste pričali. Da li me se setiš kada uđeš u prazan stan ili vidiš nešto u čemu smo oboje uživali? Ovo je pitanje koje želim oda postavimo bivšem partneru, ali velika je šansa da nam se odgovor neće svideti.

 

U kom trenutku su shvatio/la da „mi“ više nismo ono što želiš?

 

Znam da je raskid bio prilično gadan. Svađali smo se sve vreme. Ne mogu da se setim noći kada smo u krevet otišli a da nismo ljuti jedno na drugo. Želeo/la sam da pobegnem isto koliko i ti, ali oboje smo uložili toliko u ovu vezu da jednostavno nisam mogao da to učinim. U kom trenutku ti je bilo dosta svega? Voleo/la bih da znam koja kap je prelila čašu.

 

Ne daj bivšem da ti pokvari vezu: Vašem momku ovakvo ponašanje smeta!

 

Da li sam bio loš dečko/devojka

 

Za tango je potrebno dvoje, i sigurno smo oboje podjednako učestvovali u propasti veze. Ipak, osećam da sam sve uradio/la da sačuvam vezu. Da li sam previše zvao/la? Da li sam previše očekivao/la? Voleo/la bih da znam šta je bilo pogrešno. Žao mi je i nadam se da se to neće ponoviti u budućnosti.

 

Da li imaš neki savet da mi daš za novu vezu

 

Da li radim nešto što što pokvari sve i pre nego što zaista dobijem šansu? Da li brinem previše? Uvek si imao/la mišljenje o svemu. Nikada nije bio problem da mi kažeš u čemu sve grešim, voleo/la bih da sada znam da li sam ja kriv/a za sve. Da li su stvari oko kojih šizim zaista vredne šizenja?

 

Da li misliš da je dovoljno dobar/dobra za mene?

 

Bili smo zajedno dovoljno dugo da se znamo do najsitnijih detalja. Znao/la si kakvu kafu pijem, na kojoj strani kreveta spavam i šta me plaši. Zanima me šta misliš o osobi sa kojom sam sada u vezi. Da li je ona prava za mene? Znam da postoje stvari koje te interesuju, ali nikada nećeš pitati, i to je u redu. I ja verovatno nikada neću dobiti odgovor na ova pitanja, ali i to je u redu.

 

Put od bivšeg do ko to beše: Zaboravite, zakopajte i sahranite emocije!

 

Da li si me prevario/la?

 

Ako vam već to nije bivši partner nije naveo kao razlog raskida, onda će vas sigurno kopkati i ovo pitanje.

 

Sa koliko njih si bio/bila pre mene?

 

Pitanje koje od pamtiveka zanima i muškarce i žene. Svi to prećutkuju i smatraju da ne ni trebalo pitati, ali ne mogu da poreknu da ih veoma zanima.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...