Za eksploziju u krevetu

Izludite ga: Zbog ovoga neće moći da vam odoli

Miris žene je jedan od najvećih afrodizijaka koji kod muškarca može da probudi vrtlog strasti i požude. Ako pogodite sa mirisom, užitak u krevetu je zagarantovan
Ljubav i zavođenje 12.08.2013. - 20:27h Autor: tportal.hr

Potpuno ćete ga izludeti ukoliko mirišete na određen način. Mirisu limuna, jabuke, vanile, čokolade teško da bi odoleo. Iako, naravno, ljudi reaguju različito na drugačije stvari, u nastavku sledi lista od šest mirisa koji izluđuju muškarce, a barem jedan će biti pun pogodak.

 

Kokos
Žena koja miriše na kokos. Muškarci pozitivno reaguju na ovaj miris, te vole šampone i kreme od kokosa na koje mirišu njihove lepše polovine. Možete da ga i te kako uzbudite i pružite mu najbolji poljubac ako popijete neko piće koje sadrži kokos, još ako je pri tom hladno, učiniće da poljubac bude baš osvežavajuć i prikladan za vrele dane. Osim toga, miris kokosa podseća na leto, odmor, opuštanje. Na dobra vremena.

 

Citrusi
Osvežavajuć miris citrusa poput pomorandže ili limuna je suptilan, ali takođe i podsticajan. Muškarci ga vole jer u njemu ima nešto nevino i sveže. Oni vole taj čisti lagani miris. Citrusi su, naravno, najdelotvorniji kada je leto. Miris pomorandže stimuliše, a u aromaterapiji se koristi za podsticaj, razbuđivanje. Nije čudo što ih citrusi razbuđuju i teraju da se usredsrede.

 

Vanila
Ovaj sladak ženstven miris neki muškarci jednostavno obožavaju. Vanila ih podseća na tortu, kolačiće koje bi rado pojeli. Teško će odoleti ženi koja iza uha i na vratu ima tako sladak miris.

 

 

Jabuke
Jednostavan osvežavajući miris jabuka. Čak i pomisao na ženu koja zubima otkida seksi griz, muškarcima može da bude i te kako inspirativna i uzbuđujuća. Jabuke mirišu lepo, sveže, čisto. Miris jabuka će ga preporoditi i učiniti da poželi da vas gricne.

 

Čokolada
Bogat, dekadentan, sladak miris, ko mu može odoleti, posebno kada žena miriše poput čokolade. Čokolada je topla, tečna, slatka, želite da je pojedete, liznete, igrate se sa njom. Žena i čokolada su definitivno eksplozija u krevetu.

 

Prirodan miris žene
Ako ste privukli nekog muškarca, uzbuđujete ga prirodno jer vas obožava i vaš prirodni miris ga izluđuje. Kad vas zagrli i pomiriše iza vrata, taj topao miris žene ga naprosto izludi.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...