Nije im idealno u životu

Sponzor se opametio: Vreme je da nađem devojku koja će brinuti o meni!

Iako je nakon nekog vremena u vezi shvatio da se njoj od svih njegovih osobina najviše dopada novac kojim raspolaže, bio je ubeđen da su njih dvoje jedno za drugog
Ljubav i zavođenje
07:22h Autor:
Foto: Shutterstock

Živimo u svetu u kojem je sasvim društveno prihvatljivo to što žene sebe nazivaju sponzorušama. I kada je sponzorstvo u pitanju, najveća pažnja se posvećuje devojkama koje će da traže bogate muškarce i koji će ih u svemu finansirati.

 

Ipak, ni sponzorima nije sve idealno u životu. Neki od njih su se požalili i podelili svoja iskustva na popularnoj aplikaciji Whisper.

 

"Muka mi je da budem sponzor. Vreme je da nađem devojku koja će za promenu brinuti o meni", napisao je jedan sponzor.

 

Spustio joj, svaka čast: Bogati bankar odgovorio sponzoruši!

 

"Ja sam sponzor koji je izgubio svoju sponzorušu. Zaljubila se u nekoga svojih godina. Neverovatno sam usamljen", požalio se drugi.

 

Iako je ubrzo nakon nekog vremena u vezi shvatio da se njoj od svih njegovih osobina najviše dopada novac kojim raspolaže, bio je ubeđen da su njih dvoje jedno za drugog.

 

Ipak, svi njeni gestovi su ukazivali na to da ona nije spremna da mu pokloni dovoljno pažnje, da ga sasluša i bude tu za njega. Toliko se zaljubio, da je prihvatao sve. Samo da ne ode.

 

Ali to nije zadugo potrajalo. Ubrzo je pronašla bogatijeg, mlađeg muškarca koji će joj ispunjavati svaku fantaziju. 
Tada je shvatio da novac nije sve, i da neće tako lako zalečiti njegovo povređeno srce.

 

Mada imati novac kojim možete da kupite i pažnju žene nije tako loše, ovi muškarci posle izvesnog vremena ne pronalaze potpuno zadovoljstvo u sponzorisanju.

 

Došao đavo po svoje: Evo koju sramotu je doživela žena milijardera! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...