Senzualna mesta koja će ga dovesti do ludila

19 erogenih zona zbog kojih će on doživeti erupciju strasti

Dodirnite mu prostatu, uši, nožne prste i zapalićete njegove tačke ključanja
Ljubav i zavođenje 10.08.2013. - 16:01h
Foto: Shutterstock

Neka njegovo telo gori pod vaših prstima i usnama. Priuštite i sebi i njemu vrhunsko zadovoljstvo, zbog kojeg će vam seks biti nezaboravan. Neka vaše ruke i jezik opipaju njegov puls i nateraju ga da vas moli da ne prestajete.

 

1. Područje iza ušiju
Dodirivanje, lagani pritisak i nežni poljubac u predelu iza ušiju izaziva pravu erupciju zadovoljstva, a vaš muškarac će nakon ovog otkrića uvek želeti istu takvu predigru.

2. Uši
Muškarci obožavaju da osete vaš jezik i dah u uvu i to je čista hormonska reakcija. Uvo se smatra jednom od ključnih erogenih zona. Poljubac i nežni pokreti preko hrskavice pravi su pogodak, ali slobodno možete jezikom prodreti i malo dublje, ako vidite da to tera vašeg partnera da stenje i jedva dolazi do daha. 

3. Gornji deo vrata
Lagano dodirivanje ovog dela tela, gde počinje kosa vodi ga u ekstazu. Kako je to vrlo osetljivo mesto, iz razloga što je koža tanka i glatka sa brojnim nervnim završecima, on se prosto izgubi svaki put kada rukom pređete njegov gornji deo vrata. Zato, lagano prstima milujte ovo erogeno mestu i odmah ćete primetiti reakciju.

 

4. Unutrašnjost podlaktice
Idealno lokacija za romantične i lagane dodire, što uključuje vrhove jagodica prstiju, koji će probuditi strasti. Ovaj deo tela ne trpi snažne i površne dodire, pa ako nemate živaca, radije preskočite ovu zonu.

5. Vrat
Nisu samo žene omađijane kada im neko dodiruje ili ljubi vrat. Pravilan dodir ovog dela tela može vašeg partnera u trenutku osloboditi napetosti. I lagani, ali nežan ugriz je prava stvar, jer on poziva na blud i divlju strast.

 

6. Gornja usna


Ovo je definitivno najosjetljiviji deo lica. Probajte sa nežnim poljupcima i laganim grickanjem, što će probuditi vatru i potpuno ga izludeti.

7. Bradavice
Kako kod žena, tako i kod muškaraca, bradavice se smatraju jednom od najsnažnijih erogenih zona. Postavite dlanove na partnerove grudi i započnite igru sa bradavicama. Neka se kotrljaju pod vašim prstima i jezikom najpre sporo i nežno, a potom pojačavajte ritam ako vidite da to njega izluđuje.

 

8. Dlanovi
Zavodite ga očima i ostvarite taj dubinski kontakt dok laganim i nežnim dodirima pratite linije dlana, a on će poželjeti da vas pojede u krevetu. Ovo iskustvo može biti posebno zanimljivo ako partnera ovakvim dodirima iznenadite u javnosti, kada je nemoćan.

 


9. Ljubavna staza

Linija između pupka i stidne zone zove se ljubavna staza. Stavite dlanove na njegov stomak i kružite, prvo snažno pa sve sporije te polako spuštajte dlanove. Ova zona je izuzetno osetljiva pa pogrešan potez može izazvati bol.

 

10. Prostata
Ovde se krije prava muška G tačka, a ovde možete saznati sve o vrhunskom uživanju uz stimulisanje ovog mesta usijanja. Pronađite je između testisa i anusa i izazovite pravi vatromet u krevetu.

 

11. Unutrašnjost butina
Ova zona je nešto veća i tu su najosetljiviji završeci živaca. Nežan dodir prstima ili jezikom budi sva njegova čula. Namažite dlanove losionom ili mlekom za masažu i masirajte taj deo, varirajući intenzitet i brzinu pokreta, ali uvek u istom pravcu – odozdo prema gore.

12. Testisi


Krenite u avanturu dodirujući ili oblizujući ovo osetljivo područje. Budite oprezni da preteranim stiskanjem usnama ne izazovete bolnu grimasu na njegovom licu. Lubrikanti su svakako dobro došli, a na vama je da budete maštoviti i originalni. Slobodno komunicirajte sa partnerom i otkrijte koji tempo i način stimulisanja testisa njemu odgovara.

 

13. Kolena
Za muškarce je seksi čak i ako im žena samo stavi ruku na koljeno (kao priznanje da ga želite). Kolena prvo lagano mazite, da biste pobudili nervne završetke, zatim prstima polako prelazite preko celog područja.

 

14. Iza kolena
Ovde je smešten pravi vulkan strasti. Područje iza kolena polako prelazite prstima odozgo na dole. Taj skriveni dragulj muške senzualnosti uvek je zapostavljen, zato ga alarmirajte i učinite da on potone u oazu seksualnog naboja.

 

15. List


List je mišić, vrlo osetljiv na dodire, jer je pod stalnim pritiskom. Masirajte ga po celoj površini, ali pokušajte da budte što nežniji, kako ne biste preterali sa emocijama i strašću.

 

16. Članak
Ovaj deo je u seksu njegova Ahilova peta. Koža je tu vrlo tanka i osetljiva, a vaš zadatak je da pratite nežno tetivu koja ide od zgloba pa sve do lista.

 


17. Stopalo

Stopalo je prava karta živaca, koja deluju na ceo organizam. Treba pronaći pravu tačku i priuštićete muškarcu osećaj sličan višestrukom orgazmu. Snažna masaža tabana preko cele dužine, takođe, će mu pružiti pravo zadovoljstvo.

 

18. Prostor između nožnih prstiju
Verovali ili ne ovo je neuporedivo duševno zadovoljstvo. Erotična masaža područja između prstiju i korena palca oslobađa od stresa, koji se sakuplja u vratu i ramenima. Ne samo što ćete ga opustiti, već ćete videti kako sve jače diše i kako se njegov alat polako uzdiže i priprema za dugu i ludu noć.

 

19. Nožni prsti
Lizanje nožnih prstiju je najintimniji deo ljubavne igre i može biti vrlo erotično iskustvo. Počnite od najmanjeg prsta, prelazeći lagano na ostale, kao da jedete slatkiše. Oprezno sa palcem, jer on u ovom slučaju predstavlja njegov polni organ i dovodi ga do vrhunca.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...