Obratite pažnju

3 najljubomornija horoskopska znaka: Potpuno će vas uništiti!

Iako blaži oblici ljubomore mogu da budu primereni, oni teži spadaju u patologiju
Ljubav i zavođenje 22.09.2015. - 16:26h Autor: dnevno.rs
Foto: Shutterstock

Blaži oblik ljubomore je primeran i dokaz je postojanja emocija. Ipak, oni teži oblici spadaju pod kategoriju patologije. Otkrijte u koju grupu spadate.

 

Škorpija

 

Ovo je primer ekstremnih ljubomornih scena. I ne samo da je reč o ljubomori koja stvara nepodnošljivo peckanje u želucu, već je uključena igra strasti i uzbuđenja. Ljubomora Škorpiji ponekad, priznale one to ili ne, dođe kao afrodizijak. U stanju su da naprave scenu kakavu ni Tarantino ne bi smislio u svom scenariju.

 

Kakva ste supruga: Lavice traže divljenje, a Bikovi redovan seks!

 

Bik

 

U ovom slučaju se radi o jednom koktelu posesivnosti sa primesama ljubomore. Nije li to isto, zapitaćete se. Ne baš. Bik voli da prisvaja stvari, ali i ljude i ne obazire se na konkurenciju. Ono što je njegovo mora biti samo njegovo ili će njegovo interesovanje za određenu osobu vrlo splasnuti. Nema deljenja, nema flertova. Fer plej.

 

Lav

 

Suviše ponosan sa vrlo naglašenim egom, Lav vodi računa da ne bude prevaren, ponekad i malo opsesivnije. Ukoliko bi osetio da se nešto dešava iza njegovih leđa, ne bi najpre sebi mogao da oprosti. To sve dovodi u pitanje njegovu čast i renome. Ponekad ume da reaguje vrlo burno i netaktično.

 

Tri najgore osobine svakog horoskopskog znaka: Zbog ovoga vas ljudi ne podnose!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...