Saznajte zašto

Uvek će oženiti opasnicu: Evo zašto muškarci ostavljaju dobre devojke!

Nije sve u tome da budete ono što jeste, već i da povedete računa o sledeće 3 greške zbog kojih će muškarac ostaviti i najbolju devojku
Ljubav i zavođenje 22.09.2015. - 11:51h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Shutterstock

Često možete da čujete rečenicu: "Ona je opasna, ona zna da ga zadrži". Ima u tome istine, a pritom epitet "opasna" uopšte ne mora da bude u pitanju. Na osnovu iskustva neke devojke znaju kako treba da se ponašaju kako bi zadržale voljenog muškarca.

 

Nije sve u tome da budete ono što jeste, već i da povedete računa o sledeće 3 greške zbog kojih će muškarac ostaviti i najbolju devojku.

 

1. On se oseća kao da je pod pritiskom

 

Da li konstantno jurite za njim? Da li želite više ljubavi, pažnje i seksa nego što vam pruža? Da li osećate da konstantno pokušavate da "sredite" stvari u odnosu?

 

Ukoliko se pronalazite u nekim od ovih pitanja vaša veza se nalazi u disbalansu i vrlo je moguće da se on oseća da je u vezi pod pritiskom. Bitno je da znaš da nije sve vaša krivica. Većina muškaraca beži od emocionalnog pritiska kao da je u pitanju borba za goli život (što u njihovoj glavi i jeste). To utiče na njihovo shvatanje muškosti i čini da se osećaju nesigurno, kao da ništa što rade za vas nije dovoljno dobro (iako to često nije istina), to čini da se oni povlače radije nego da na problemu rade.

 

Duplo zlo: Zašto nas privlači veza sa oženjenim muškarcem!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

2. Vaša veza izgleda kao takmičenje

 

Ukoliko muškarac mora da se bori za ženom za "kontrolu" u vezi, on smatra da u životu žene sa kojom je nema prostora za muškarcem. A nije loše da zapamtite da je to u vezama veoma važno.

 

Ovo ne znači da muškarac treba da kontroliše celu vezu, svaka strana treba da ima kontrolu u određenim sferama, ali ukolko se žena u vezi ponaša kao da apsolutno sve može sama, i tvrdi kako bi trebalo, na kraju će da završi - sama. Ne treba da se osećate kao da se borite sa partnerom za nešto, vezu čini saigrač a ne protivnik. A i šta vam je teško da mu date da otvori teglu koju možete sami, zameni sijalicu, otvori vam vrata, hvali se svojim dostignućima i tako dalje...

 

3. Ne oseća poštovanje

 

Nikada nećete moći da izgradite ozbiljnu vezu sa muškarcem kog ne poštujete. Da biste imali stabilan odnos morate da osećate da ste tu jedno za drugo, kao i da uvažavate mišljenja. Muškarac mora da zna da će u svom najslabijem momentu u vama naći podršku, a ne osudu. Jer ako mislite da su muškarci balkanci, niste ni svesne koliko broj žena stvarno muške emocije smatra slabošću.

 

Neka zna da ste sposobni sa njim da pregurate sve, da ne može zbog iskrenosti da izgubi vaše poštovanje i da ste mu vi zapravo najjača podrška koju može da dobije kada sve van krene po zlu.

 

Polovična, ljubav koja vas unesrećuje: Ovo je razlog da raskinete sa njim!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...