Nije uvek lako prepoznati ga

Da li ste sa sociopatom: 4 znaka koja ne smete da ignorišete!

Ovo su znakovi koji pokazuju da s tvojim dečkom nije baš sve u redu i da je ili sociopata ili sociopata u nastajanju
Ljubav i zavođenje 22.09.2015. - 11:25h Autor: index.hr
Foto: Shutterstock

Nijedna od nas ne želi da završi sa sociopatom, ali na žalost, nije uvek lako prepoznati ga na "prvu loptu". Ipak, takvi likovi se često vrlo brzo odaju i to sami - ovo su znakovi koji pokazuju da s tvojim dečkom nije baš sve u redu i da je ili sociopata ili sociopata u nastajanju:

 

Da li ste psihopata: Jedno pitanje vas otkriva!

 

1. Brzo se naljuti

 

Ne govorimo o temperamentnim ljudima koji brzo planu i brzo se smire - sociopata će da eksplodira, da urla i da baca stvari, samo zato što nije dobio nešto što želi. Ponekad čak i bez razloga.

 

2. Često laže

 

Potreba za stvaranjem izmišljenog sveta je jedna od karakteristika sociopata. Ako tvoj dečko konstantno laže i ponaša se tajnovito, vrlo verovatno ima psihičkih problema. Ili ljubavnicu, što mu ne ide u korist.

 

Zašto ne treba da se vratite onom ko vas je povredio: Jedini razlog!

 

3. Menja raspoloženje

 

Svi ga menjamo tu i tamo, neki više, neki manje, ali samo sociopate mogu iz beskrajne sreće da uđu u stanje depresije ili ljutnje u roku od nekoliko minuta. Ako u ovome prepoznaješ svog dečka, pazi.

 

4. Ne izvinjava se

 

Nikad, čak ni kada je sasvim jasno da je kriv. Sociopate nisu sposobne da shvate da mogu da pogreše, a ovakvi ljudi čak i kad im se dokaže greška probaće sve da svale na nekog drugog.

 

On će vas upropastiti: Ovakav muškarac vam ne treba u životu!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...