Ne trebaju vam u životu

Kako da pronađete pravog muškarca za sebe: Od ova tri tipa bežite što dalje!

Ne morate potpuno da zaboravite na muške kvalitete od kojih vam klecaju kolena: pronađite muškarca koji ima osobine za kojima žudite, ali bez drame
Ljubav i zavođenje
05:40h Autor:
Foto: Thinkstock

Možda ste primetili da imate određeni tip muškarca: iz veze u vezu padate na iste fore, da biste na kraju završili začuđeni pred istim problemima koji se ponavljaju. Skoro svi smo imali to iskustvo!

 

Bilo da imate sklonosti prema snažnim tipovima koji ne izlaze iz teretane, umetnicima bez posla koji još pronalaze sebe ili iskusnim starijim muškarcima - izgleda da vam on jednostavno više ne odgovara.

 

Ali, ne morate potpuno da zaboravite na muške kvalitete od kojih vam klecaju kolena: pronađite muškarca koji ima osobine za kojima žudite, ali bez drame (i repova iz prošlosti), koje sigurno ne želite.

 

Zaljubljen, a traži raskid: 5 razloga za ovo čudno ponašanje!

 

 

Mišićavi mangup

 

Ko je on: On je seksi, mačo tip, spreman da se potuče zbog vas u sekundi.

 

Zašto vam se dopada: Pored toga što je seksi, pored njega se osećate sigurno. Njegovo impulsivno ponašanje može da bude uzbudljivo, naročito kada on poželi da vas ima bez obzira na to gde se nalazite.

 

Loš izbor zbog: Duga veza zahteva mnogo više, koliko puta biste mogli da podnesete izbacivanje iz noćnog kluba?

 

Koga da odaberete umesto njega: Muškarca koji radi neki uzbudljiv posao ili hobi - recimo vatrogasac ili bolničar u hitnoj pomoći - umesto onog koji uvek sam stvara dramu. Ovi momci možda to neće želeti da rade u toaletu, u baru, prve večeri posle upoznavanja sa vama - kao što je to slučaj sa prototipom - ali će verovatno poželeti tako nešto za vašu godišnjicu, da malo začinite veče.

 

Fatalne za muški pol: Žene u ovom horoskopskom znaku su zavodnice bez premca!

 

 

Nezaposleni slobodni duh

 

Ko je on: Pošto on ne robuje nikome, moći će celu noć da razgovara sa vama o prolaznosti života.

 

Zašto vam se dopada: Uvek je raspoložen za odlazak na koncerte, festivale, izložbe ili da vam pomogne da se preselite. Zabavljanje sa nekim ko je uvek dostupan za sve one stvari koje vi volite da radite može da bude osvežavajuće.

 

Loš izbor zbog: On je čovek od ideja, ali nigde nema akcije - plus, ne može da vas izvede na večeru. Mnoge žene misle da je ovakav tip izrazito romantičan, sve dok ne požele da podignu zajednički kredit. U tim trenucima počinju da čeznu za čovekom sa stabilnim primanjima.

 

Koga da odaberete umesto njega: Za vas je neko ko radi na polju umetnosti, ali u okvirima od 9 do 5. To može da bude kreativni ili art direktor u nekoj agenciji, a ne namučeni umetnik. Ovi momci su u blizini kreativne avanture, ali ipak dovoljno stabilni za svakodnevni život. Mnogi uspešni muškarci, koji nisu tipičan „umetnički tip“, sviraju čelo, slikaju ili pišu poeziju. Možda nećete deliti život sa novim Pikasom, ali možete da se zabavljate i udate za momka koji će vam kupiti jednog.

 

Kad čovek voli ženu: Zbog prave ljubavi muškarac je spreman na ovo!

 

 

Uspešni stariji muškarac

 

Ko je on: Srebrni lisac sa savršeno uređenim životom - a spreman je da nađe mesta i za vas.

 

Zašto vam se dopada: Ambiciozan je i brine se o vama. Plus, njegov stan je palata u poređenju sa vašom minijaturnom garsonjerom.

 

Loš izbor zbog: Žene su spremne da se odreknu kontrole u zamenu za vezu sa muškarcem koji deluje kao da drži sve konce u rukama. Pre ili kasnije, pretvoriće vas u svoj projekat i počeće da zvuči kao vaš tata.

 

Koga da odaberete umesto njega: Muškarca koji ima jasne ciljeve u životu, sa kojim možete da izgradite zajedničku budućnost. Recimo, advokat koji je na putu da postane partner u firmi, ili muškarac koji pokreće sopstveni posao, umesto čoveka koji je uspeo sam u životu, pre nego što ste vi stupili na scenu.

 

Spusti se na zemlju: 4 znaka da previše očekuješ od njega!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...